03 / 05 / 2024

Milli Emlak Kocaeli 'de 1 milyon 700 bin TL 'ye dükkan satıyor!

Milli Emlak Kocaeli 'de 1 milyon 700 bin TL 'ye dükkan satıyor!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmit Emlak Müdürlüğü, İzmit Saraybahçe"de bulunan dükkan nitelikli taşınmazı satışa çıkardı



Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmit Emlak Müdürlüğü, İzmit Saraybahçe"de bulunan dükkan nitelikli taşınmazı satışa çıkardı.

İmar durumu merkezi iş alanı olan gayrimenkulün alanı 182 metrekare, tahmini bedeli 1 milyon 700 bin TL ve geçici teminatı ise 510 bin TL olarak belirlendi.

İhale 22 Aralık 2010 saat 13.30"da açık teklif usulü ile Kocaeli Defterdarlığı"nda yapılacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:

KOCAELİ DEFTERDARLIĞI DÜKKAN SATACAK...

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmit Emlak Müdürlüğü Saraybahçe Mahallesi Ömerağa Köyünde bulunan 182 metrekare dükkanı satmak üzere ihale açtı.          

İmarda merkez iş alanı olarak belirlenen taşınmazın muhammen bedeli, 1 milyon 700 bin lira, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat tutarı ise 510 bin lira olarak belirlendi.          

İhale, 22 Aralık 2010 tarihinde saat 13.30"da Kocaeli Defterdarlığında açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek.            

Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi mesai saatleri içinde, Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmit Emlak Müdürlüğü servisinden görebilecekleri gibi aynı yerden bedelsiz olarak satın alabilecekler.
A.A


Geri Dön