28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan arsa sahibi olmayan kalmasın! 14 bin TL'niz varsa bu fırsat kaçmaz!

Milli Emlak'tan arsa sahibi olmayan kalmasın! 14 bin TL'niz varsa bu fırsat kaçmaz!

Milli Emlak’tan arsa sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat! 14 bin TL’niz varsa haberimizi okumaya devam etmelisiniz...



Balıkesir'in Kepsut ilçesinde yer alan bir arazi, Milli Emlak tarafından satışa sunuldu. Satışa çıkarılan arazinin büyüklüğü 780,95 metrekare olarak açıklandı ve muhammen bedeli 14 bin 100 TL olarak belirlendi. Geçici teminat bedeli ise 2 bin 820 TL olarak duyuruldu.

Milli Emlak tan arsa sahibi olmayan kalmasın! 14 bin TL niz varsa bu fırsat kaçmaz!

Yatırım yapmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bulunan ve yaklaşık 3 bin 225 metrekarelik bir alanı kapsayan arazi Milli Emlak tarafından satışa çıkarıldı. Haberlere göre, arazi 14 bin 100 TL fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Arazinin tarihi bir bölgede yer aldığı ve yatırım yapmak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmaması gerektiği belirtiliyor.

İstanbul, tarihi dokusu ve yatırım potansiyeli ile birçok yatırımcının dikkatini çekiyor. Eyüpsultan ilçesi de tarihi ve kültürel mirası ile ön plana çıkıyor. Bu bölgedeki arazilerin yatırım açısından büyük önemi bulunuyor. Bu sebeple, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan bu arazi, yatırımcılar için önemli bir fırsat sunuyor.

 


Geri Dön