27 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan başkent Ankara'da satılık arsa fırsatı! Konut imarlı bu arsayı kaçırmayın!

Milli Emlak'tan başkent Ankara'da satılık arsa fırsatı! Konut imarlı bu arsayı kaçırmayın!

Satışa çıkardığı KDV'den muaf arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da konut imarlı arsa satıyor. İşte Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsa ile ilgili detaylar...



Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyen yatırımcıların merakla beklediği Şubat 2023   ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de başkent Ankara'da arsa satıyor.

KDV'den muaf arsa ve arazi almak isteyen vatandaşların radarına giren ihale ilanlarını yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arsa Yenimahalle ilçesinde yer alıyor.

Pek çok kişinin merakla beklediği söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsa konut imarlı olarak belirtildi. 

Milli Emlak tan başkent Ankara da satılık arsa fırsatı! Konut imarlı bu arsayı kaçırmayın!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesi üzerinden yayımlanan son dakika ilanına göre, satışa çıkarılan imarlı arsanın satış ihalesi 8 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın geçici teminat bedeli kaç lira? Satışa sunulan konut imarlı arsanın alanı kaç metrekare? İşte merak edilen o detaylar...


Geri Dön