27 / 04 / 2024

Milli Piyango sonuçları belli oldu! Nasıl kontrol edilir?

Milli Piyango sonuçları belli oldu! Nasıl kontrol edilir?

Şanslı ikramiye kazananları açıklandı. Milli Piyango için çekiliş nasıl kontrol edilir? Resmi bilet başvuru yöntemi için tıklayınız...



Her yılın son günü Milli Piyango İdaresi tarafından büyük kura çekimi yapılır. Bu yılın şanslı kazananı belli oldu. 20 milyon TL kazanan  şanslı çeyrek bilet numaraları belli oldu. Peki Milli Piyango sonuçlarını nasıl kontrol edebilirsiniz?

Milli Piyango sonuçları belli oldu! Nasıl kontrol edilir?

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI NASIL KONTROL EDİLİR?

Milliyet'in haberine göre; "http://www.millipiyangoonline.com/" adresinden Milli Piyango resmi internet sitesine giderek büyük ikramiyenin çıktığı biletin numaralarını görebilirsiniz.  Ayrıca sayfanın alt kısmında yer alan bilet talep bölümünden satın aldığınız çeyrek, yarım ya da tam biletin numarasını girerek çekilişin sona erip bitmediğini de kontrol edebilirsiniz.

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI 2023: İŞTE KAZANAN NUMARALAR!

2023 Milli Piyango yılbaşı çekilişinde 10.000 TL, 20.000 TL, 50.000 TL, 500.000 TL, 1 Milyon TL, 2 Milyon TL ve 20 Milyon TL kazanan numaralar belli oldu. Ama beklenen gerçek ikramiye bu gece 23:00'da. 

İşte kazanan şanslı bilet numaraları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön