06 / 05 / 2024

Milliyet.com.tr Marshall işbirliğiyle hayatı renklendiriyor!

Milliyet.com.tr Marshall işbirliğiyle hayatı renklendiriyor!

Marshall ve Milliyet sekiz haftalık bir organizasyonla 'Renklendir Hayatı' yarışması düzenledi. Gri ve kasvetli alanları en renkli hale getiren yarışmacı, Volvo S40'ın sahibi olacak  



Marshall ve Milliyet sekiz haftalık bir organizasyonla 'Renklendir Hayatı' yarışması düzenledi. Gri ve kasvetli alanları en renkli hale getiren yarışmacı, Volvo S40'ın sahibi olacak,

Marshall Boya, Milliyet.com.tr işbirliğiyle sekiz haftalık bir organizasyon düzenledi. Organizasyonun adı, 'Renklendir Hayatı Yarışması.' Yarışmada birincinin ödülü ise anahtar teslim bir Volvo S40 olacak.
Dünyanın  önde gelen boya ve kaplama şirketi AkzoNobelin gri ve kasvetli tüm alanları renkli hale getirmek amacıyla dünya çapında başlattığı ve geçen yıl Marshall Boya ile Türkiyeye de getirdiği 'Renklendir Hayatı' projesi, şimdi yepyeni bir ödüllü yarışmayla herkesi bu hareketin parçası olmaya davet ediyor. Yarışmacıların, gri ve kasvetli olduğunu düşündükleri alanları sadece Marshall Boyanın  ürünlerini kullanarak bambaşka yaşam alanlarına dönüştür meleri ve görüntülerini de Marshalla göndermeleri gerekiyor. Renklenen alanın öncesinin ve sonrasının yer alacağı görüntülerin Marshallın sitesinde yayınlanmasıyla birlikte de yarışma süreci başlayacak.

Renk  hareketine katıl a rengarenk ödül
Milliyet.com.tr ve renklendirhayati.com sitesinden de ulaşılabilecek Renklendir Hayatı Yarışması ile Renk Hareketine katılmak için önce renklendirmek istenilen alanın seçilmesi gerekiyor.  İstenen herhangi bir alanın seçiminden sonra renklendirilecek bu alanın öncesi ve sonrasını gösterecek şekilde  fotoğraf y ada videosu çekilerek renklendirhayati.com sitesine yüklenmesi gerekiyor. 20 Nisandan itibaren sekiz hafta boyunca yüklenen fotoğraf veya videoları arkadaşlarıyla paylaşarak, en çok oyu toplayan kişi ise anahtar teslim muhteşem bir Volvo S40 kazanıyor. Yarımada ikinci, ETS Turdan 3  bin TL değerinde tatil çeki kazanma ve tatil dönüşünde evinin Marshall tarafından yeniden boyanması şansını yakalarken üçüncü şanslının evi de ödül olarak Marshall tarafından yeniden boyanıyor.

 


Geri Dön