28 / 04 / 2024

Milos Park Homes'e Jüri Özel Ödülü!

Milos Park Homes'e Jüri Özel Ödülü!

Kuzey Kıbrıs’ın en ses getiren toplu konut projesi Milos Park Homes, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması “Sign of the City Awards 2016”da, “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü.



İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet öncülüğünde düzenlenen Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması “Sign of the City Awards (SotCA) 2016”nın “Jüri Özel Ödülü” Kuzey Kıbrıs’tan yarışan Milos Park Homes’un oldu. Türkiye’nin devleri arasında yarışarak finale kalan Blue Way Group bünyesindeki Kıbrıs Developments, sektördeki standartları yükselten projesi Milos Park Homes ile Jüri Özel Ödülü’nün sahibi olarak başarılarını gururla tescilledi.   


Kıbrıs Developments, Milos Park Homes projesinde tarihi ve kültürel mirasın korunmasına, çevre ve doğal yaşamın sürdürülebilirliğine, sanatın ve sanatçıların desteklenmesine ve engellilere uluslararası standartlar sağlanmasına verdikleri önem sebebi ile Jüri Özel Ödülü’nü almaya layık görüldü.


Özbirim: “Türkiye’nin dev firmaları arasında yarışmak gurur vericiydi”

Kıbrıs Developments adına ödülü alan Milos Park Homes Proje Tasarımı ve Pazarlama Bölümü Direktörü Harper Özbirim, bu ödülün daha da büyük projelere adım atmak üzere kendilerini yüreklendirdiğini vurguladı. Özbirim: “Türkiye’nin dev firmaları ve dev projeleri arasında yarışmaktan büyük bir heyecan ve gurur duyduk” dedi. 



Geri Dön