28 / 04 / 2024

Milpark ailesi, Milpark Konutları'nda 'yaza merhaba' dedi

Milpark ailesi, Milpark Konutları'nda 'yaza merhaba' dedi

Milpark Konutları, 13 Haziran Pazar günü düzenlediği “Yaza Merhaba” Partisinde; birbirinden renkli etkinlik ve sürprizlerle geçti



Sanatçı Erdal Çelik ve grubunun verdiği konser ile şenlenen Milpark'lılar, gün boyu devam eden “Yaza Merhaba” Partisinde,” TELESET, IŞIL TUR, RAY SİGORTA, PERDESAN, COWAY ve MİLPA” firmalarının sürpriz hediyeleri ve ünlü mankenlerin katılımlarıyla gerçekleşen “PENYEMOOD ” defilesi ile keyifli bir Pazar günü geçirdiler.

Sadece bugünün değil geleceğin de yatırımı olan ve “0 Peşinat 0 Faiz” uygulaması ile çok tatlı bir fırsat sunan “Milpark Konutları”ndan ev alanların ve alacak olanların buluştuğu “Yaza Merhaba” Partisinde; Milpark Projesi'nin güncel gelişmeleri paylaşılarak, birlikte hoşça vakit geçirip, yeni komşularıyla tanışıp, kaynaşmaları amaçlandı.

Milpark'tan ev alanların, aileleriyle ve dostlarıyla katıldığı “Yaza Merhaba” Partisinde; Sanatçı Erdal Çelik ve grubunun Milpark için hazırladığı “Canımın İstanbul Köşesi” parçasıyla birlikte birbirinden eğlenceli şarkıları da seslendirdiği konser ile şenlenen Milpark'lılar gönüllerince eğlenerek, bir yılın yorgunluğunu “Yaza Merhaba” diyerek attılar. Gün boyu devam eden “Yaza Merhaba” Partisi; Işıl Tur, Ray Sigorta, Perdesan, Coway ve Teleset firmalarının sürpriz hediyeleri ve ünlü mankenlerin katılımlarıyla gerçekleşen “Penye Mood” defilesi ile renklendi.   

MİLPARK'ta Çok Tatlı Bir Fırsat 0 Peşinat 0 Faiz…

Güvenli yaşamın merkezi MİLPARK'ta peşinat vermeden ev sahibi olabilirsiniz. Şehrin içinde doğa ile baş başa kalacağınız çevre dostu MİLPARK, bu yaz herkesi ev sahibi yapmak için 0 peşinata 0 faiz fırsatı sunuyor. Siz de bu yaz hayalinizdeki evle tanışıp, taşınarak yepyeni bir hayata adım atabilirsiniz…

MİLPARK Konutları, çağdaş mimari yapısı, merkezi konumu, inşaat kalitesi, zemin güvenliği, özgün tasarımı, detaylarındaki inceliği ile her zevke, her ihtiyaca ve beklentiye uygun özellikler taşıyor. 

33 bin 180 m2 arazi üzerinde, her ayrıntısı özenle düşünülmüş, 13 bin m2'si peyzaj alanı olarak ayrılmış olan MİLPARK, gürültü ve stresten uzak bir yaşam sunuyor. Yaklaşık 105 bin m2 inşaat alanı üzerinde toplam 14 konut ve 1 ticaret bloğundan oluşan MİLPARK'ta büyüklükleri 65 – 186 m2 arasında değişen 993 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Teslimatına çok az bir zaman kalan 1. Etaptaki konutların m2 fiyatları, 1.600 –1.800 TL arasında değişiyor. 

Yaşam enerjinizi MİLPARK'ta yenileyin..

Derelerin, çağlayanların ve göletlerin süslediği, keyifli yemyeşil alanlarıyla şehrin içinde doğa ile baş başa kalacağınız MİLPARK Konutlarında peşin alımlarda %15'e varan özel indirimler ve 60 aya varan ‘0' faiz oranları ile hemen sizde yerinizi alın.  Bahçeli ve teraslı daire seçeneklerinin yer aldığı MİLPARK, çağdaş mimari yapısı, merkezi konumu, inşaat kalitesi, zemin güvenliği, özgün tasarımı ve detaylarındaki inceliği ile dikkat çekiyor. 

MİLPARK'ın sakini olmayı isteyenlerin ihtiyaçlarına uygun bir şekilde, finansal kurumlar ya da şirket finansları kapsamında, mümkün olan her türlü ödeme kolaylığı sunuluyor.

Her talep ve ihtiyacı  karşılamaya yönelik 14 değişik tip konut!

Çağdaş ev yaşamınızın vazgeçirmez unsurlarının1. sınıf işçilikle biçimlendirerek, ayrıcalıklı bir yaşam sunan, MİLPARK'ta, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 seçenekleri bulunuyor.  Bloklarda en üst 2 kattaki dairelerin her birinde bulunan daireye özel teras ve bahçe katındaki bahçeli daireleri ile MİLPARK benzerlerinden ayrılıyor.

“Çevre Dostu” MİLPARK'ta yüzde 50'ye varan su tasarrufu!

Daire başına yıllık su tüketiminde yüzde 50'ye varan su tasarrufu sağlayan “EKOSAN – Ekolojik Evsel Atıksu Yönetimi” özel sistemi ile MİLPARK, “Çevre Dostu” bir proje olarak dikkat çekiyor.

“Güvenlik ve konfor içinde, mutlu sosyal yaşam alanları”

Sosyal ve ortak alanlarda da güvenlik ve konfor içinde, mutlu yaşam alanları yaratan MİLPARK'ta yaklaşık 5 bin m2'lik alan üzerinde, yetişkin ve çocuk havuzu, havuz cafe ve donatıları, çok amaçlı spor alanı, kapalı fitness salonu, restoran-cafe, kreş, çocuk oyun alanları, yönetim otomasyon merkezi, suni gölet ve şelaleler bulunuyor. Ayrıca MİLPARK sakinleri, 24 saat kapalı devre izleme sistemi, özel güvenlik ekibi, açık-kapalı otopark, çift asansör, jeneratör sistemi, internet erişimi, daireler arası ücretsiz telefon görüşmesi gibi her türlü güvenlik ve konforu da yaşayacaklar. Projede bulunan ve mülkiyeti MİLPARK Konutları sitesine ait tüm sosyal donatıların bazılarının işletmesinden elde edilen gelirin site yönetimi tarafından site giderlerinde kullanılacak olması da, MİLPARK sakinlerine destek sağlıyor. 

MİLPARK KONUTLARI PROJE KÜNYESİ

Yeri    : Esenyurt (Beylikdüzü Carrefour ve Taksit Center Alışveriş Merkezi Arkası)

Şirket: Milpa Ticari ve Sınai Ürünler Paz. San. Ve Tic. A.Ş.  (Genel Müdür Vekili Rıza KOÇYİĞİT)

Toplam Arsa Alanı:  33 bin 180 m2

Toplam İnşaat Alanı: 105 bin m2

Daire Adedi: 993

Blok adedi: 15 (14 Konut + 1 Ticari Blok)

Bina Yüksekliği: 8 – 12 kat

M2: 1+1/2+1/3+1/4+1 olmak üzere dört farklı boyutta, evlerin en küçüğü 65 m², en büyüğü 186 m²

Özelliği: Teras bahçeli daireler, çağdaş mimari yapısı, her talebe uygun daire büyüklükleri, inşaat güvenliği ve kalitesini ön planda tutan beton ve zemin uygulamaları, su tasarrufu özel sistemi

Mimari Proje: Dome Mimarlık

Başlangıç Tarihi: Şubat 2008

Teslim Tarihi: 1. Etap Satışlar İçin bu yaz teslim ediliyor.

Fiyat: m2'si 1.600 –1.800 TL

İstenen Minimum Peşinat: % 0

Anlaşmalı  Bankalar: D&D Mortgage, Finansbank, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası

SOSYAL TESİSLER

Havuz (yetişkin ve çocuk)
Havuz Café ve Donatıları
Çok Amaçlı Spor Alanı
Kapalı Fitness Alanı ve Birimleri
Restaurant-Cafe
Kreş Alanı
Çocuk Oyun Parkları
Yönetim ve Otomasyon Merkezi 

0212 852 49 00

www.milpark.com.tr


Geri Dön