Kripto Paralar

Milyarder Bitcoin yatırımcısıdan şoke eden açıklama! Bitcoin 500 bin dolar olacak dedi, ortalık karıştı!

Milyarder yatırımcı Mike Novogratz, kripto para piyasasında meydana gelen son çalkantının “tam teşekküllü bir kredi krizi” olduğunu açıkladı. En kötünün geride kalacağını belirten Novogratz'ın Bitcoin'in 500 bin dolar olacağını açıkladı.Novogratz, Bloomberg Kripto Zirvesi'nde Salı günü yaptığı açıklamada “İnsanların, profesyonel kurumların bilançolarında ortaya çıkacak ve zincirleme olaylara neden olan kayıpların büyüklüğünü tahmin edebildiklerini düşünmüyorum" dedi

Bir zamanlar kendisine “Bitcoin'in Forrest Gump'ı” diyen milyarder yatırımcı Mike Novogratz, kripto para endüstrisinde yaşanan son türbülansın “tam teşekküllü bir kredi krizi” olduğunu açıkladı ve sistemde yaşanan kaldıracın büyüklüğü konusunda çok yanıldığını onayladı.

Novogratz, Bloomberg Kripto Zirvesi'nde Salı günü yaptığı açıklamada “İnsanların, profesyonel kurumların bilançolarında ortaya çıkacak ve zincirleme olaylara neden olan kayıpların büyüklüğünü tahmin edebildiklerini düşünmüyorum" dedi.

Terra ve Luna'nın arkasında yer alan şirket olan Terraform Labs'ın büyük bir destekçisi olan Galaxy Digital Holdings Ltd.'nin kurucusu olan Novogratz, "Sabitkoinlerin çöküşünden çıkarılan ders, hem piyasanın hem de perakende yatırımcıların gerçekten çok, çok az risk yönetimi kavramına sahip olması" şeklinde konuştu.
İşte diğer ayrıntılar...

"KALP DOKTORUM 1 MİLYON DOLAR KAYBETTİ"

Bloomberght HT'de yer alan habere göre; Novogratz, düzenleyicileri yatırımcıları korumak için yeterince adım atmadığını ve kurumların büyük miktarda kaldıraç kullanmasına izin verdiğini iddia etti. Kripto düşüşünü finansal krizde Lehman Brothers'ın çöküşüyle ​​karşılaştıran Novogratz sektörde daha fazla şeffaflık çağrısı yaptı.

Novogratz, "SEC'in ne yapması gerektiğini, yapabileceğini veya yapmış olabileceğini bilmiyorum, ancak perakende yatırımcıları korumak için fazla bir şey yapmadılar" ifadelerini kullandı ve kalp doktorunun yakın zamanda Celsius'un çöküşünde 1 milyon dolar kaybettiğini söyledi.

"BITCOIN 500 BİN DOLAR OLACAK"

Kripto varlık piyasasında “en kötünün geride kaldığını” açıklayan Novogratz  şu ifadeleri kullandı:

“Mevcut sorunlar perakende yatırımcılarıarasında güvensizliği artırmış olsa da, özellikle dünya çapındaki merkez bankaları enflasyonla mücadele ederken Bitcoin argümanı hala güçlü olarak dikkat çekiyor.” 

Bitcoin'i değeri artacak "anti-popülist" bir varlık olarak tanımlayan Novogratz dünyanın en büyük kripto varlığının eninde sonunda 500 bin dolara ulaşacağını iddia etti.

İŞTE KRİPTO PARA PİYASASINDA SON DURUM

Bitcoin BTC 23.648,4 USD
Ethereum ETH 1.590,24 USD
Tether USDT 1,0001 USD
USD Coin USDC 0,9999 USD
BNB BNB 267,4 USD
XRP XRP 0,37225 USD
Cardano ADA 0,5210 USD
Binance USD BUSD 0,9999 USD
Solana SOL 45,047 USD
Dogecoin DOGE 0,072668 USD

Kripto paraların sonu geliyor mu? Kriptolar sallantıda! Yatırımcılara şok uyarı! 

Bitcoin 5 haftanın ardından 23 bin doları aştı! 

Kripto parası olanları sevindirecek haber! Bitcoin’de flaş hareket yaşanıyor!

Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? Piyasadaki en popüler scooterlar! İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yapı Kredi’den kredi çekmek isteyenlere müjde! Bu kredide 3 ay ödeme yok