27 / 04 / 2024

Milyonlarca çiftçiye yeni yönetmelik şoku! Resmen değişti! Hemen göz atın!

Milyonlarca çiftçiye yeni yönetmelik şoku! Resmen değişti! Hemen göz atın!

Ziraat Odalarının giriş ücreti ve yıllık aidatları hakkındaki yönetmelikte değişikliğe gidildi. Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelik değişikliğindeki detaylar belli oldu. İşte milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren o yönetmelik...



Ziraat Odalarının Giriş Ücreti ve Yıllık Aidatları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, geçtiğimiz Cuma günü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Bu kapsamda, birden fazla ziraat odasında işletmesi olan asli üyeler; ilk kayıt, kayıt güncellemesi ve benzeri işlemleri ikamet odasından gerçekleştirdiğinde, tüm ilçelerdeki tarımsal mal varlıklarına ait giriş ücreti ve yıllık aidatlarını da ikamet odası aracılığıyla ödeyebilecek.

Milyonlarca çiftçiye yeni yönetmelik şoku! Resmen değişti! Hemen göz atın! 

İşte milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren o yeni düzenleme...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön