28 / 04 / 2024

Milyonlarca emekliye ikramiye müjdesi! 1.100 TL hesaplara yatırılacak!

Milyonlarca emekliye ikramiye müjdesi! 1.100 TL hesaplara yatırılacak!

Hükümet, milyonlarca emeklinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tüm emekli vatandaşlara yılda iki kez ikramiye veriliyor. Ramazan ve Kurban Bayramlarında ödenen bu ikramiyeler 1.100 TL olarak emeklinin hesabına aktarılacak. İşte emekli bayram ikramiyeleri hakkında tüm detaylar...



Tüm emekli vatandaşlar senede iki kere olmak üzere Ramazan ve Kurban Bayramı'nda maaşlarına ek olarak ikramiye alıyorlar. İlk etapta 1000 TL  olarak verilen bu ikramiyeler daha sonrasında 1.100 TL olarak ödenmeye başlandı. 

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; Emekli bayram ikramiyeleri için yapılan yeni görüşmelerde bu ikramiyenin 2 bin liraya yükseltilmesi bekleniyor. Ancak yapılan görüşmeler sonuçlanmaz ise emeklilerin hesabına 1.100 TL ek ikramiye ödemesi yapılacak. 

Milyonlarca emekliye ikramiye müjdesi! 1.100 TL hesaplara yatırılacak!

Ramazan Bayramı'nın yaklaşıyor olması ile birlikte emekli bayram ikramiyeleri yeniden gündeme geldi. Bu yıl Ramazan Bayramı 2 Mayıs’ta -başlayacak. İkramiyeler birkaç gün öncesinden hesaplara aktarılacağından 29 Nisan’da ödemelerin yapılması bekleniyor.

Emekli bayram ikramiyeleri hakkında açıklamalarda bulunan Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan şunları söyledi; “İnşallah emeklilerimiz ile alakalı yapılacak zam da asgari ücret oranındaki artışı da doğrulayarak vatandaşı enflasyon karşısında mağdur etmeyecek” dedi.

Emekli maaşlarında artış olacak! Hesaplarınızı kontrol edin...

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! 2.500 TL nakit para hesabınızda!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön