30 / 04 / 2024

Milyonlarca emekliye son dakika duyurusu yapıldı! Başvuru yapanlara 9 bin 200 TL’ye varan emeklilik ödülü verilecek!

Milyonlarca emekliye son dakika duyurusu yapıldı! Başvuru yapanlara 9 bin 200 TL’ye varan emeklilik ödülü verilecek!

Son dakika duyurusuna göre, SSK, Bağkur ve emekli sandığı emeklilerine önemli bir haber var. Bankaya başvuran emeklilere 9.200 TL ödeme yapılacak. İşte detaylar...



2024 yılının Ocak ayında emekli maaşlarına yapılacak zam miktarı merak konusu olurken, bankaların emeklilere yönelik promosyonları da artmaya başladı. Bu konuyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

QNB Finansbank'tan gelen habere göre, emekli maaşı alan milyonlarca kişi için sevindirici bir gelişme yaşandı. Banka, emekliler için özel olarak düzenlediği promosyonları artırarak bankaya gelenlere 9.200 TL ödeme yapacak. 

Peki QNB Finansbank emekli promosyonları nasıl alınır? QNB Finansbank emekli promosyonu ne kadar? İşte QNB Finansbank promosyon kampanyasının detayları...

EMEKLİLERE 9 BİN 200 TL'YE VARAN EMEKLİLİK ÖDÜLÜ

8 bin TL‘ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık  bin 200 TL indirim olmak üzere toplamda  9 bin 200 TL’ye varan emeklilik ödülünün detayları...

QNB Finansbank, emekli müşterilerine yönelik sunduğu ayrıcalıkları artırarak 9 bin 200 TL'ye varan emeklilik ödülü sunuyor. Bu ayrıcalıklar arasında nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık  bin 200 TL indirim de bulunuyor.

Emekli müşterileri, QNB Finansbank'ın geniş ATM ağından ayda iki defa ücretsiz para çekme, para yatırma veya bakiye sorgulama işlemleri yapabilecekler. Ayrıca bireysel internet şube ve QNB Mobil üzerinden yapılan EFT ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti sağlanacak.

QNB Finansbank şubelerinde gerçekleştirilen işlemlerde ise emekliler sıra önceliği kazanacaklar. Ayrıca, QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı (0850 222 11 00) üzerinden özel hizmetlerden faydalanabilecekler.

CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri ise bir dizi avantaja sahip olacaklar. İlk yıl üyelik ücreti alınmayan kart, düzenli ödenen otomatik fatura ödeme talimatlarına bağlı olarak yıllık üyelik ücretinden muaf olmaya devam edecek. Ayrıca, market ve eczane harcamalarında yılda  bin 200 TL'ye varan indirimler de sağlanacak.

Bu ayrıcalıklı kampanyadan faydalanmak isteyen emekliler, QNB Finansbank şubeleri veya Emekli Bankacılığı Hattı ile iletişime geçebilirler.

Araba almak istenler dikkat! Toyota Corolla'ya 180 bin TL indirim! İşte Kasım 2023 fiyat listesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan evlilik kredisi uyarısı

İstanbul'un en değerli ilçelerinde kira fiyatları kaç TL?


 


Geri Dön