08 / 05 / 2024

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Emekli maaşı promosyonları belli oldu! Hangi banka kaç lira promosyon veriyor?

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Emekli maaşı promosyonları belli oldu! Hangi banka kaç lira promosyon veriyor?

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren ve emeklilerin dört gözle beklediği emekli maaşı promosyonlarında bankalar yeni kampanyalara imza attı. Bu kapsamda promosyon ve ek promosyon tutarları belli oldu. Peki hangi banka ne kadar promosyon ve ek promosyon veriyor?



3 AY ERTELEMELİ KREDİ İMKANI 

ŞEKERBANK: Emekli maaşını bankaya taşıyanlara 2 bin liraya ulaşan promosyon veriyor. Banka ayrıca emeklilere, avantajlı faiz oranlarıyla 3 ay ertelemeli kredi fırsatı tanıyor. Kampanya Nisan ayının sonuna kadar geçerli. 

TEB: Emekli maaşını bankadan almayı taahhüt eden ve taahhüt süresince en az iki tane otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli müşterilerine 2.750 liraya vatan nakit promosyon veriliyor. yrıca emekliler, bankaya davet ettikleri her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 lira ve toplamda 2.500 liraya varan nakit ödül hakkını kazanıyor. Bu şekilde 10 emekli yakınının maaşını bankaya taşıyan emeklilere toplam 5.250 lira ödeme yapılıyor. 

İŞ BANKASI: Emeklilere 2.500 liraya varan promosyon veriyor. Ayrıca maaşını bankaya taşıyanlar 500 liraya ulaşan Pazarama MaxiPuan kazanırken, ek Maximum kartları da aidatsız kullanabiliyor. Kampanya, 30 Haziran’a kadara maaşını bankaya taşıyan vatandaşlar için geçerli sayılıyor. 

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Emekli maaşı promosyonları belli oldu! Hangi banka kaç lira promosyon veriyor?

YAKININI GETİRENE EK ÖDEME YAPILIYOR 

AKBANK: SGK emekli maaşını bankadan alan müşterilere 2.70 liraya varan promosyon ödüyor. Aylık geliri 1.500 liraya kadar olan emeklilere 500 lira promosyon ve 1.350 lira ek promosyon, 1500 lira ile 2.500 lira arasında olan emeklilere 625 lira promosyon ve ek promosyon, 2.500 lira ve üzerinde olanlara ise 750 lira promosyon ve 2 bin lira ödemesi yapılıyor. 

DENİZBANK: Emekli maaşını bankadan alan ve bir otomatik ödeme talimatında bulunan emekliler için 1.750 liraya varan promosyon imkanı sunuluyor. Kampanya 30 Haziran'da sona eriyor. 

GARANTİ BBVA: Emekli maaşını taşıyanlara 2.750 lira nakit promosyon ödüyor. Banka, bütün müşterilerin faydalanabildiği ‘yakınını getir’ kampanyasıyla maaşını taşımaya davet edilen her bir emekli yakını için 250 lira ek ödeme yapıyor. 

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Emekli maaşı promosyonları belli oldu! Hangi banka kaç lira promosyon veriyor?

FAİZ FIRSATI SUNULUYOR

ING: Maaşını bankaya taşıyanlara maaş tutarına göre 2 bin 750 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon sunuyor. Ayrıca 5 emekli arkadaşını daha bankaya taşıyanlar ek olarak 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Böylelikle emekliler toplamda 4 bin TL’ye varan promosyon kazanma fırsatını yakalıyor. Kampanya 31 Mayıs’a kadar geçerli.

YAPI KREDİ: 30 Nisan’a kadar süren kampanyayla maaşını bankaya yatıranlara 2 bin 750 TL’ye varan nakit promosyon sunuyor. Ayrıca bankanın emekli maaş müşterileri, TL birikimlerine özel 6 ay ‘hoş geldin’ faizi avantajlarından faydalanırken, kampanya kapsamında emekli yakınlarının emekli maaşlarının bankaya taşınmasını sağlayanlara, her bir kişi için 250 TL, toplamda 2 bin 500 TL’ye varan nakit ödül veriliyor.

QNB FİNANSBANK: Banka emeklilere 2 bin 750 TL’ye varan promosyon veriyor. Ayrıca banka emekli müşterilerine yurtiçi diğer tüm banka ATM’lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkı da sunuyor. 

20 yıldan fazla evli kalanlara emeklilik hakkı doğuyor! Hiç çalışmamış ev hanımları da faydalanabilecek!

Kredi alacaklar dikkat! Konut, ihtiyaç ve taşıt kredi faiz oranları belli oldu! İşte 25 Nisan 2022 faiz oranları listesi

Emekliye 80 bin TL'lik müjde! Kamu bankaları resmen açıkladı! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön