27 / 08 / 2024

Mimar Ahmet Turan Köksal: Bir mimar olarak diyorum ki 'yazlık' ev almak kadar saçma bir şey yok!

Mimar Ahmet Turan Köksal: Bir mimar olarak diyorum ki 'yazlık' ev almak kadar saçma bir şey yok!

+90’ın Türkiye’de yazlık almak artık bir hayal mi paylaşımını alıntılayan Mimar Ahmet Turan Köksal “Bir mimar olarak diyorum ki "yazlık" ev almak kadar saçma bir şey yok. Bunun devam etmesi gereken bir "hayal" olarak sunulması bile aptalca…” ifadelerini kullandı. 



Yazlık ev almak, pek çok nedenden ötürü tercih edilen bir yatırım ve yaşam seçeneği olurken, deniz kenarında ya da doğanın içindeki evler, yaz aylarında huzurlu ve keyifli bir yaşam sunarken, kış aylarında ise dinlenme ve kaçış fırsatı sağlıyor.

Hem yatırım hem de kaliteli yaşam için tercih edilen yazlık evler, aynı zamanda sosyal aktiviteler ve çeşitli imkanlar sunarak yaşam standartlarını da yükseltirken sürekli olarak artık gösteren fiyatlar nedeniyle yazlık almak artık pek çok kişi için hayal oldu. 

+90’ın ‘Türkiye’de yazlık almak artık bir hayal mi?’ paylaşımını alıntılayan Mimar Ahmet Turan Köksal resmi X hesabı  https://x.com/atkoksal üzerinden yaptığı paylaşımda “Bir mimar olarak diyorum ki "yazlık" ev almak kadar saçma bir şey yok. Bunun devam etmesi gereken bir "hayal" olarak sunulması bile aptalca…” ifadelerini kullandı. 

Mimar Ahmet Turan Köksal’ın paylaşımı şu şekilde:

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili olarak ne düşünüyor? İşte Mimar Ahmet Turan Köksal’ın paylaşımına gelen yorumlar…

 

Yapı Kredi'den 18.000 TL açıklaması

Garanti Bankası'ndan 15.000 TL promosyon açıklaması

İş Bankası'ndan 12.000 TL açıklaması. Sadece o emekliler alabilecek


Geri Dön