03 / 05 / 2024

Mimarlar Odası Şube yöneticileri mimarlık ofislerini ziyaret ediyor!

Mimarlar Odası Şube yöneticileri mimarlık ofislerini ziyaret ediyor!

Mimarlık Ofislerini ziyaret ederek, ofis sahibi mimarlar ve ofislerde ücretli çalışan mimarların sorunları ve çözüm önermelerini yerinde tartışma hedefiyle başlatılan ziyaretlerde Mimarlar Odası Ankara Şubesi yöneticileri Hatırlı Mimarlık ofisine konuk ol



Mimarlar Odası  Ankara  Şube Yöneticileri, mimarlık ofis ziyaretlerini sürdürüyor. Mimarlık Ofislerini ziyaret ederek, ofis sahibi mimarlar ve ofislerde ücretli çalışan mimarların sorunları ve çözüm önermelerini yerinde tartışma hedefiyle başlatılan ziyaretlerde Mimarlar Odası Ankara Şubesi yöneticileri Hatırlı Mimarlık ofisine konuk oldular. Nami Hatırlı ve Yeşim Hatırlı tarafından 1987 de kurulan ve 1983 yılında ortaklık yapısı değişen Ofis ağırlıklı olarak konut, ticari ve karma yapılar,eğitim yapıları ve spor tesisleri konusunda çalışmalar yürütmekte. Ofis ziyaretinde mimarlık üretim süreçleri yaşanan sorunlarla birlikte ve meslek camiasının genel sorunları da ele alındı.


Ofis ziyaretine Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Yönetim Kurulu Üyesi Muteber Osmanpaşaoğlu ve Namık Kemal Kaya katıldı. Ziyarette Mesleki ve teknik sorunlarla birlikte özel olarak yapı denetim, mesleki denetim , güncel kentsel gelişmeler ve mimarların telif hakları konuları öne çıktı. Ziyaret sırasında ofiste ücretli çalışan mimarlarla, çalışma koşulları, yaşadıkları sorunlar ve önerilerini birlikte değerlendiren Oda yöneticileri, meslektaşlarının yoğun iş temposundan kaynaklı yüz yüze iletişimi önemsediklerini dile getirerek, ofis ziyaretlerine devam edeceklerini belirtti.


Sözcü 



Geri Dön