02 / 05 / 2024

Mine Sayın Tasarım Ofisi, Turkcell mağazalarını yeniledi

Mine Sayın Tasarım Ofisi, Turkcell mağazalarını yeniledi

Turkcell, mağazalarını bu defa tasarım sektörünün önde gelen isimlerinden Mine Sayın Tasarım Ofisi ile birlikte yeniledi



Mine Sayın Tasarım Ofisi'nin tasarladığı Turkcell, standartlaşmış satış alanları çizgisinin dışına çıkmayı amaçlarken aynı zamanda, teknolojik ürün ve hizmetlerle dostluk ve yakınlık hissettirmeyi de istiyor. 

Yeni tasarımın ana temasını, tüm renk ve kodların hizmet ve ürün ailesi anlamında bir tanımı olması oluşturuyor. Böylece, mekanın her metrekaresinde renk kimlikleri ve kodlarıyla çok özel görüntüler oluşuyor. 

Yine farklı bir mağazacılık çözümü ortaya koyan Mine Sayın Tasarım Ofisi, Turkcell için tasarlanan yeni mağazalarda müşteriler de basitçe yönlendiriliyor. Bu düzene göre, ürünle alıcı, hizmetle talep eden arasındaki iletişim açık bir dille çözülmüş. Ayrıca, orta alanda yeniliklere, duvarlarda ise diğer tüm detaylara kolayca ulaşılabiliyor. Genelden mekana bakacak olursak tüm soruları basit mesajlarla yanıtlayan bir mimari kurgu hakim. Üstelik, markanın yenilikçi ve yaşayan yüzü yine teknolojik ekranlar, görsel alanlar ve aydınlatmalarla desteklenmiş.

Mine Sayın Tasarım Ofisi'nin tasarladığı, teknoloji dünyasına sıcak ve canlı bir kapı aralayan Turkcell mağazalarında, Turkcell'in gücü, yenilikçi ve güncel bir kimlikle herkesi içeri davet ediyor.


Geri Dön