28 / 04 / 2024

MİSİAD Konya şubesi açıldı!

MİSİAD Konya şubesi açıldı!

Memleketçi Sanayiciler ve İşadamaları Derneği ( MÎSİAD ) Konya Şubesi, Dedeman Otel 'de düzenlenen resmi açılış programıyla hizmete açıldı. Açılış törenine MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel de katıldı.



Açılış törenine ise MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, MİSÎAD Konya Şubesi'nin kurucusu Hüseyin Bademli, Atilla Peker, Konya Ticaret Odası (KTO) Başkam Selçuk Öztüık ve çok sayıda dernek üyesi sanayici ve işadamı katıldı. Açılış konuşmalarına geçilmeden önce salonda misafirlere sema gösterisi yapıldı. Ardından salonda bulunanlara MİSİAD Konya Şubesi'ni tanıtan bir video izletildi. Açılış konuşmalarında ilk olarak Konya Şube'nin kuruculuğunu üstlenen Hüseyin Bademli ve şubenin tüm yönetim kurulu üyeleri adına Şube Başkan Vekili Yusuf Çar söz aldı. Çar, 4 ay önce şubelerinin yola çıküğını anlatarak, şöyle konuştu: 



"Hüseyin Bademli başkanımız Konya Şube'nin öncülüğün yaptı. Kendisine şükranlanmızı sunuyoruz. Hazreti Mevlana diyanndan 3 Başbakan, sayısız bakan çıkarmış olan Konya'mızda devraldığımız bayrağı bir adım öteye götürmek, atalarım izm bize emanet bıraktığı vatan, Kur'an ve bayrakla beraber ahilik kültürünü benimseyerek, memleketini seven işadamları yetiştirmek, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşıyarak her alanda söz sahibi olmak için mücadele edeceğiz. Yerel öz sermayenin güçlenmesini temel ilke kabul eden MİSİAD, Türkiye'nin yeni milli gücü olarak ülke ekonomisinde yer almak için ciddi adımlar atmaktadır. MİSİAD şubeleri Türkiye'nin dört tarafında açılmaya başlıyor." Açılış konuşmalarında KTO Başkam Selçuk Öztürk de söz aldı. Öztürk, "Bu tip açılışlar bizler için mutlu günlerin habercisi oluyor. Konyalı işadamlarının çeşitli kuruluşların çatısı altında açılışlar gerçekletirmeleri bizleri çok menmun ediyor. Konya kardeşliğin, birlik ve beraberliğin güzel bir nişanesidir. Bu birlik ve beraberliğin oluşturduğu sinerji ile de özellikle Türkiye'nin ekonomik gelişmesine çok ciddi katkı veren, Türkiye'nin ekonomik olarak gelişmesinde lokomotif rol üstlenen bir şehir olarak kalkınmasına devam ediyor" ifadelerin kullandı. MİSİAD Genel Başkam Feridun Öncel ise bugünkü açılışı hem kendileri açısından hem de ülke açısından çok önemli gördüklerini dile getirerek, şunları kaydetti: "6 aydır koşturarak, uğraşarak, didinerek, yorularak ama hep bir mukaddes yolculuk olduğunu düşünerek kurduğumuz MİSİAD, ilk meyvesini verdi. Ülkemiz için önemli. Zira iş dünyasında milli bir ses, milli bir soluk olacağız. Bugün bizlerle birlikte olan varlıklarıyla bizlere güç veren bütün katılımcılara MİSİAD Genel Başkanı olarak saygılarımı sunuyorum." 


Merhaba


Geri Dön