28 / 04 / 2024

Mısır'dan kapıda vize kolaylığı! Türk vatandaşlarının dikkatine!

Mısır'dan kapıda vize kolaylığı! Türk vatandaşlarının dikkatine!

Türkiye ve Mısır arasında 11 yılın ardından ilişkiler normalleşmeye başladı. Mısır Türkiye’den gelecek ziyaretçileri için kapıda biz de uygulamasına yürürlüğe geçirdi. İşte tüm detaylar…



Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri ve Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya geldi. Ankara’da gerçekleşen buluşma ile 11 yılın ardından ilk kez Mısır- Türkiye ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaretin ardından yeni gelişmeler duyuruldu. Mısır, Türk vatandaşları için kapıda bizi uygulamasını başlatacak.

 Mısır dan kapıda vize kolaylığı! Türk vatandaşlarının dikkatine!

Mısır’dan kapıda vize uygulaması

Vize almanın zor olduğu günümüz döneminde Mısır, Türk vatandaşlarına kapıda vize uygulaması getirerek yüzleri güldürdü. Geçtiğimiz günlerde Mısır Dışişleri Bakanı’nın Türkiye’yi ziyaret etmesini ardından yeni karar açıklandı. Mısır’ı ziyaret edecek Türk vatandaşları kapıda bizi alabilecek.

Türkiye’nin Kahire maslahatgüzarı olan Salih Mutlu Şen sosyal medyada konuyla ilgili paylaşım yaptı. Yapmış olduğu paylaşımda vatandaşların Mısır’a önceden vize almadan kapıda vize kolaylığı ile girebileceklerini duyurdu. Salih Mutlu Şen paylaşımında konuyla ilgili detayları yer vermedi. Henüz Mısır’dan da resmi bir açıklama gelmedi.


Geri Dön