28 / 04 / 2024

Mitsubishi Space Star'a beklenmedik zam! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Mitsubishi Space Star'a beklenmedik zam! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Mitsubishi`nin mini hatchback modeli Space Star`a son dakika zammı geldi! Peki, Mitsubishi Space Star'ın fiyatı ne kadar? Mitsubishi Space Star kaç TL? 15 Mart 2023 Space Star fiyat listesi...



Mitsubishi'nin mini hatchback modeli Space Star, zarif ve sportif bir tasarıma sahip. Yeni modelleri, güzel ön kısım, dinamik yan görünümler ve tamamen yenilenmiş arka tasarımıyla dikkat çekiyor. Ferah iç mekanı, kaliteli işçiliği ve yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltuğu sayesinde sürüş keyfini en üst düzeye çıkarıyor.

Mitsubishi Space Star, 1.2 litrelik MIVEC motoru ve 102 Nm torkuyla bireyselliğinizi yansıtırken, sert hızlanma altında da iyi performans gösteriyor. Yeni INVECS-III CVT şanzımanı, sorunsuz hızlanma ve yavaşlama sağlayarak yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi için optimum viraj alma kabiliyeti sunuyor.

Mitsubishi Space Star’dan şok kampanya! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ayrıca, Space Star mükemmel güvenlik özellikleriyle donatılmış. 7 inç dokunmatik multimedya sistemi, geri görüş kamerası, Android Auto ve Apple CarPlay özellikleri gibi konfor özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Mitsubishi Space Star, sürücü ve yolcuların güvenliği için gelişmiş hava yastıkları ile donatılmıştır. Sürücü ve ön yolcu hava yastıkları, yan hava yastıkları ve perde hava yastıkları gibi farklı hava yastığı türleri mevcuttur.

Mitsubishi Space Star, sürücüsünün güvenliği için bir dizi aktif güvenlik özelliği sunar. Bu özellikler arasında Elektronik Denge Programı (ESP), Fren Destek Sistemi (BAS), Acil Durum Fren Desteği (EBD) ve Aktif Çeki Kontrolü (TCL) gibi sistemler bulunur.

Mitsubishi Space Star'a beklenmedik zam! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön