03 / 05 / 2024

Mitsubishi Space Star’dan şok kampanya! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mitsubishi Space Star’dan şok kampanya! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mitsubishi, 1998 yılında üretimine başladığı minimalist tasarımıyla dikkat çeken Space Star modeli için kampanya başlattı. İşte o kampanyanın detayları ve Mitsubishi Space Star’ın 20 Eylül 2022 fiyat listesi…



Mitsubishi Space Star’dan şok kampanya! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mitsubishi’nin mini hatchback modeli Space Star, yalın dizaynı, geniş iç alanı, benzersiz görüş açısı, yüksek kaliteli trimleri ve yükseklik ayarlı sürücü koltuğuyla sürüş konforunuzu artırıyor.

Üstün güvenlik donanımlarıyla sürüş keyfini güvenli hale getiren yeni Mitsubishi Space Star, 100 kilometrede ortalama 4,9 litrelik yakıt tüketimiyle daha çevreci ve ekonomik. 

Hem şehir içinde hem de uzun yolculuklarda sürüş tarzına hızla adapte olan Space Star ile yüksek manevra kabiliyeti sayesinde keskin köşelerden dönmek ve aracı park etmek çok daha kolay.

7 inç dokunmatik multimedya sistemi, geri görüş kamerası, Android Auto ve Apple CarPlay özelliğiyle Space Star, keyifli bir yolculuk vadediyor.

Öte yandan Mitsubishi, Space Star modeli için eylül ayına özel faiz kampanyası başlattı. Kampanyaya göre, 50.000 liraya kadar krediler, 12 ay vade ve yüzde 0,99 faiz fırsatıyla yıl sonunda ödemeye başlanıyor.

Peki Mitsubishi Space Star’ın teknik özellikleri neler? İşte, Mitsubishi Space Star’ın teknik özellikleri ve 20 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön