27 / 04 / 2024

MNG Holding MNG Residence satılık!

MNG Holding MNG Residence satılık!

Firma: MNG Holding

Proje: MNG Residence

MNG Residence MNG Holding imzası ile Erzurumda inşa ediliyor. MNG Holding MNG Residence satılık daire fiyatları , ödeme planı ve teslim tarihi bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor...



Erzurumda konumlandırılan  MNG Residence  projesi 68 bin metrekare arsa alanına yayılıyor.  MNG Holding  imzası ile girişimi ile hayata geçirilen MNG Residence Erzurum Evleri 4 blok halinde yükseliyor.


Stüdyo, 1 oda 1 salon,2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde dairelerin bulunduğu MNG Residence Evleride 200 metrekare alana sahip AVM olacak.


Ramazan bayramından sonra satışa çıkarılması beklenen MNG Residence'da ayrıca 11 bin 700 metrekare yeşil alan yer alacak. MNG Holding MNG Residence satılık daire fiyatlarından önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim.


Erzurum MNG Residence'da fitnesss center, jeneratör, teknik ekip, hamam, otopark ve sosyal yaşam alanları gibi imkanlarda yer alacak. MNG Holding MNG Residence satılık daire fiyatları şöyle:


MNG Residence daire fiyatları:


MNG Holding MNG Residence satılık daire fiyatları kapsamında proje satışa çıkarıldığında 2 bin TL olan metrekare birim fiyatı üzerinden satılacak. 


MNG Holding MNG Residence ne zaman teslim?


MNG Residence teslim tarihi bilgisine göre konutlar 2016 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilecek. Erzurum MNG Residence'da yüzde 25 peşinat veriliyor, kalan kısım ise banka kredisi kullanılarak ödenebiliyor.


MNG Residence iletişim:

Telefon: 0212 548 48 38

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön