03 / 05 / 2024

Mobilya Kenti MASKO'da babalara özel keyif köşesi!

Mobilya Kenti MASKO'da babalara özel keyif köşesi!

Her babanın farklı zevkleri var … Kimi baba maç tutkunu, kimi baba kitap kurdu,  kimi ise film aşığı olabilir … Peki, babanıza bu özel alanların oluşturulması için siz ne yapabilirsiniz Yanıtı dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO 'da …



Siz de babanız için MASKO Mobilya Kenti 'nde birbirinden farklı ürün alternatifi arasından bir köşe oluşturabilirsiniz. İster TV ünitesi ile keyifli bir sinema bölümü, televizyon koltukları ile konforlu bir maç bölümü ya da güzel bir kitaplık ile okuma bölmesi … MASKO, 778 iş yeri kapasitesi ve 500 'i aşkın firması ile Babalar Günü 'nde hediye almak için doğru adres. MASKO, Babalar Günü 'ne özel ziyarete gelenlere deri cüzdan hediye ediyor.

Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, birbirinden farklı ve özel hediye seçenekleri ile Babalar Günü 'nde sizleri bekliyor. çeyrek asrı geride bırakan MASKO Mobilya Kenti, babanız için hediye seçiminde doğru adres. TV üniteleri, televizyon koltukları ve kitaplıkları ile MASKO, babanıza keyif köşesi hediye ederken sizlere yardımcı oluyor.


Modern tasarımları, özgün yorumlar ile birleştirerek, mobilyada öncü tasarımlar sunan MASKO, televizyon üniteleri ile babanıza rahatlığı doyasıya yaşatırken, tv koltukları ile günün yorgunluğundan ve stresinden babanızı uzak tutuyor. Televizyon koltukları ile babanızı en özel gününde yalnız bırakmayan MASKO Mobilya Kenti, babanızın keyfine keyif katacak. Birçok farklı alternatiften oluşan MASKO televizyon koltukları, farklı renk seçenekleri, fonksiyonel kullanımı, modern dizaynları ile rahatlıkta sınır tanımıyor. MASKO 'nun kitaplıkları da yüzlerce çeşidi ve farklı tasarımları ile kitap kurdu olan babanız için biçilmiş kaftan.

Babanız için en rahat hediyeyi seçmenizde doğru adres olan MASKO 'nun Babalar Günü için hazırladığı bir de sürprizi var. MASKO, Babalar Günü 'nde İkitelli 'de bulunan Mobilya Kenti 'ni ziyarete gelen tüm babalara deri cüzdan hediye ediyor. Ayrıca cüzdana sahip olmak için de hiçbir şart gerekmiyor. MASKO 'yu ziyarete gelen babalara hediye edilecek olan cüzdan aynı zamanda yüzde 100 deri.

Babalar Günü 'nde babanıza diğer özel hediye alternatifini de yine MASKO sunuyor. Ayarlanabilen, esnek mobilya alternatifleri ile MASKO, ofislerde ihtiyaç duyulan her tür mobilyayı bulunduruyor. çok işlevli ofis mobilyalar ile babanız iş yerinde artık daha rahat çalışacak. MASKO, esnek ve benzersiz tasarımlar ile babanızın ofisinde olması gereken her türlü işlevsel ürünü sizlerle buluşturuyor.

MASKO Mobilya Kenti ve kampanyaları hakkında www.masko.com.tr adresinden ya da  (0212) 675 00 12 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alınabiliyor.


Geri Dön