30 / 04 / 2024

Mobilya sektörünün kalbi Çorum'da atacak!

Mobilya sektörünün kalbi Çorum'da atacak!

24-28 Mart tarihlerinde Çorum'da Mobilya-Ev Dekorasyon ve Dayanıklı Tüketim Malları Fuarı düzenlenecek



EXPO TR83 Fuarcılık A.Ş tarafından 24-28 Mart tarihlerinde Çorum'da, "Mobilya-Ev Dekorasyon ve Dayanıklı Tüketim Malları Fuarı" düzenleneceği bildirildi.

EXPO TR83 Fuarcılık A.Ş. Müdür Yardımcısı Erçin Delibalta, AA muhabirine yaptığı açıklamada, KOSGEB ve Ticaret ve Sanayi Odasının katkılarıyla düzenlenecek fuar için hazırlıklara başladıklarını belirtti.

Ankara, Amasya, Tokat, Kayseri ve Samsun'daki mobilya ve ev dekorasyon firmalarının katılacağı fuarla ilgili stant satışlarının sürdüğünü dile getiren Delibalta, özellikle Kayseri'den fuara büyük talep olduğunu kaydetti.

Düzenleyecekleri fuarla üretici, toptancı ve tüketicileri buluşturmayı amaçladıklarını vurgulayan Delibalta, organizasyon açısından köprü görevini üstleneceklerini ifade etti.

Fuarlar sayesinde yurt içinde faaliyet gösteren birçok firmaya yurt dışı kapılarını açtıklarını dile getiren Delibalta, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin önde gelen dayanıklı tüketim, elektronik, mobilya ve ev dekorasyon firmalarının sahip olduğu son teknoloji harikası ürünleri, Çorum'da tüketicilerin beğenisine sunacağız. Ayrıca dayanıklı tüketim fuarımızla bir bütün olan mobilya ve ev dekorasyon fuarında da üreticilere yeni pazarlar sunmak ve markalaşmış firmaların ürünlerini gerek rakiplerine gerekse ziyaretçiye sergilemeleri için gereken uygun zemini hazırlamak, Türk üreticisine ve tüketicisine dünya kapılarını açarak ithalat ve özellikle ihracat imkanları sunmak da fuarın amaçları arasındadır."

Beş gün sürecek fuara Irak, İran ve Suriye'den 80 kişilik iş adamı heyetinin de katılacağını bildiren Delibalta, fuar süresinde Expo Channel TV'den de canlı yayınlar gerçekleştireceklerini kaydetti.
AA


Geri Dön