01 / 05 / 2024

Model Kuyum Merkezi nerede? Model Kuyum Merkezi lokasyon bilgisi!

Model Kuyum Merkezi nerede? Model Kuyum Merkezi lokasyon bilgisi!

Model Kuyum Merkezi nerede sorusunun yanıtı ve Model Kuyum Merkezi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje için yüzde 30 peşinat ödendiğinde 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 



60 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Model Kuyum Merkezi projesinde satışlar devam ediyor. 36 ay vade imkanı sağlanan Model Kuyum Merkezi projesi İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de inşa ediliyor.

Yüzde 30 peşinat imkanı sunulan Model Kuyum Merkezi projesinde toplam 252 adet iş yeri bulunuyor.

İkitelli Model Kuyum Merkezi projesinde 24 saat kesintisiz enerji, çevreye ve işletmeye duyarlı arıtma teknolojisi, bağımsız ısıtma ve soğutma sistemi sunulurken, ayrıca söz konusu projede kuyumcukent ve çarşıya da ring hattı imkanı bulunuyor.

Verilen detaylara göre, 7.30 metreye kadar kat yüksekliği ile dikkat çeken Model Kuyum Merkezi İkitelli'de balkonlu imalathanelere yer veriliyor. İkitelli Kuyum Merkezi'nde ayrıca 2024 yılı sonuna kadar sıfır aidat imkanı da mevcut.

Model Kuyum Merkezi nerede? Model Kuyum Merkezi lokasyon bilgisi!

Peki Model Kuyum Merkezi projesi sahiplerine ne zaman teslim edilecek? Model Kuyum Merkezi projesi için belirlenen ödeme planı nasıl? Model Kuyum Merkezi nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları Model Kuyum Merkezi lokasyon bilgisi...

Model Kuyum Merkezi nerede? Model Kuyum Merkezi lokasyon bilgisi!
Model Kuyum Merkezi nerede sorusuna yanıt olarak, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ne 3.5 kilometre, İstanbul Havalimanı'na 30 kilometre, Olimpiyat Stadı'na 5 kilometre, metroya 500 metre, Kuzey Marmara Bağlantı Yolu'na 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor yanıtını verebiliriz. 

Yine verilen bilgilere göre, Model Kuyum Merkezi projesinde 30'luk bir peşinat ödemesi yapıldığında 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Model Kuyum Merkezi projesinin teslimlerinin 2023 yılının sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Web: https://modelkuyummerkezi.com/

Özak Göktürk 3 geliyor! Yeni Proje!

Sinpaş Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışta! Yeni proje!

Helis Serina Bodrum villaları satışta! Yeni Proje


Geri Dön