28 / 04 / 2024

Modern City Bahçelievler'de anında tapu fırsatı!

Modern City Bahçelievler'de anında tapu fırsatı!

Bahçelievler’de Çobançeşme Metro İstasyonuna 400 metre mesafede yaşama geçirilen Modern City Bahçelievler'de anında tapu fırsatı sunuluyor.




Bahçelievler’de Çobançeşme Metro İstasyonuna 400 metre mesafede inşa edilen 105 konut ve 5 ticari ünitelik Modern City Bahçelievler Projesi, 512 bin liradan başlayan fiyatlar ve 60 ay vadeye yüzde  0.98 faiz fırsatıyla satışlara devam ediyor. 


Modern City Bahçelievler projesi, Bahçelievler'in en hızlı gelişen  bölgesinde; İstanbul Altın Borsası, Bahçelievler Belediyesi, Gorrion Hotel, Türkiye İhracatçılar Meclisi, İstanbul Vizyon Park ve Kuyumcukent gibi önemli yerlere yürüme mesafesinde bulunuyor.  Modern City Bahçelievler Projesi’nde dairenize özel tapular da hemen teslim ediliyor.


Aile konseptine uygun normal kat 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, bahçe teraslı 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve kat teraslı 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin sunulduğu Modern City Bahçelievler'de modern ve ferah bir yaşamın kapıları açılıyor. Dairelerin büyüklükleri ise 104 metrekare ile 217 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Modern City Bahçelievler Fiyatları

Modern City Bahçelievler fiyatları ise 512 bin liradan başlayan fiyatlarla, hemen tapu teslim avantajıyla yeni sakinlerini bekliyor. Projede yüzde 35 peşin, geri kalanı 36 ay faizsiz vade fırsatı da sunuluyor. Farklı konut tipi ve özelliğine göre değişiklik gösteren fiyatlarla konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi imkânı da bulunuyor. Peşin ödemelerde de özel indirimin sunulduğu proje, aynı zamanda firma bünyesinde özel ödeme imkânları da mevcut.


Modern City Bahçelievler Sosyal Donatı Alanları

Konut teslimlerinin 2019 yılının Ağustos ayında yapılması planlanan Modern City Bahçelievler Projesi’nin sosyal donatı alanları ise şu şekilde: Her daireye özel kapalı otopark alanı, 7/24 profesyonel güvenlik hizmeti, kontrollü araç ve yaya giriş çıkışı, elektrik kesintilerinde jeneratör desteği, yüksek hacimli su deposu, radye Jeneral temel sistemi, görüntülü interkom sistemi, kapalı devre güvenlik kamerası, yangın ve duman alarmı, lobi, resepsiyon
sauna, fin Hamamı, kapalı yüzme havuzu, fitness Salonu, çok amaçlı spor sahası, çocuk oyun alanları, kamelyalar, hobi odası, seyir terası, toplantı salonu.

Modern City Bahçelievler, E-5, TEM ve Kuzey Otoyolu bağlantı yollarına yakınlığı, metro ve metrobüs ile ulaşım kolaylığı ve merkezi konumuyla da göz dolduruyor.


Üniversiteler, iş ve alışveriş merkezleri, oteller, rezidans ve lüks konutlarla birlikte değeri her geçen gün artarak İstanbul’un en önemli gelişim merkezlerinden biri olan Bahçelievler’de, şu anda faaliyette olan Atatürk Havalimanı’na 3 kilometre mesafede, ayrıca yeni açılacak 3. Havalimanı’na ulaşım hizmeti verecek olan Halkalı – Kirazlı ile İkitelli – Ataköy Metro Hatlarına ise 400 metre mesafede bulunuyor.


Modern City Bahçelievler projesi çevresinde AVM, özel hastaneler ve devlet hastanelerinin yanı sıra S. Zaim, Arel, Altınbaş, Kültür ve Aydın Üniversitelerine, İSTOÇ, MASKO, İkitelli OSB, Kuyumcukent, CNR Expo ve Dünya Ticaret Merkezi ve İhracatçılar Birliği gibi büyük iş ve ticaret merkezleri de bulunuyor.


http://www.moderncity.ist


Geri Dön