05 / 05 / 2024

My City Bahçelievler 'de, 28 şžubat'ta teslimler başlıyor!

My City Bahçelievler 'de, 28 şžubat'ta teslimler başlıyor!

AĞAOĞLU 'nun Avrupa yakasındaki ilk projesi olan 1220 konutluk My City Bahçelievler 'de, 28 şžubat pazartesi günü anahtar teslimleri başlıyor



Daire teslimlerinin, Nisan ayının ilk 10 gününde tamamlanması hedefleniyor. Ağaoğlu My City Bahçelievler, küresel krizin etkilerinin Türkiye 'de en yoğun olarak hissedildiği dönemde, yani şžubat 2009 'da yüzde 1 peşinat avantajı ile satışa sunulmuş ve yaklaşık 2 haftada, Ağaoğlu şžirketler Grubu, satışların büyük bölümünü tamamlamıştı. Ağaoğlu My City Bahçelievler 'de, yaklaşık 80 dönüm araziye yayılmış 27 blokta, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor.

REMAX ABC 3 ay erken açtı
Ağaoğlu, İstanbul 'un en merkezi noktalarından Merter-Bahçelievler 'de, E-5 'e sadece 100 metre mesafedeki My City Bahçelievler 'i; “Ağustos 2011 'de teslim ” taahhüdü ile satışa sunmuştu; fakat ‘erken teslim ' geleneğini bozmayıp daireleri erken teslim etmeye başlıyor. 10 yıldır bütün Ağaoğlu projelerinde “Tek yetkili ikinci el gayrimenkul firması ” olarak hizmet veren RE/MAX ABC 'nin brokeri Selami Arpacı, My City Bahçelievler 'deki proje içi ofislerini yoğun müşteri talebi üzerine yaklaşık 3 ay önce açtıklarını, bu sayede de teslim öncesi bölgeyi ve bölgenin potansiyelini çok daha iyi tanıma fırsatı yakaladıklarını bildirdi. RE/MAX ABC 'nin, toplamda 3 franchise ofisi ve 9 proje içi ofisinde 70 kişilik uzman ekiple hizmet verdiğini aktaran Selami Arpacı, “My City Bahçelievler projesinde de, 6 gayrimenkul danışmanı arkadaşım görev alıyor. Bölge hızla geliştiği için, ekibimizdeki uzman gayrimenkul danışmanlarının sayısını artırdık. Danışman arkadaşlarım, sadece bu projeye hizmet verecekleri için, projeyi ve rayiçleri en iyi bilen ekip. Alıcı beklentilerini de en iyi biz analiz ediyoruz ” dedi.



Tüm Ağaoğlu projelerinde uzman
Selami Arpacı, My City Bahçelievler 'de teslimlerin başlaması ile birlikte, genişleyen satılık portföyüne   ek olarak, dairesini kiralamak isteyenlere de hizmet vermeye başladıklarını bildirdi ve şunları kaydetti: “RE/MAX ABC, konut projelerinde 10 yıldır uzman. Sadece Ağaoğlu projeleri değil, Anadolu yakasında Soyak Yenişehir, İdealistkent, Sinpaş projeleri, Uphil Court, Kent Plus, Ev-idea, KİPTAşž Yeşil Vadi ve daha birçok nitelikli konut projesinde uzmanlaşmış danışmanlarımız var. Yaklaşık 10 bin konut ve ticari ünite bulunan projede, tek yetkili ikinci el gayrimenkul firmasıyız. Hizmet verdiğimiz konut projelerindeki toplam bağımsız bölüm sayısı 24 bini geçiyor. Ağaoğlu 'nin Ataşehir Sky Towers ve My Town Ispartakule projelerinde de ofis açma hazırlıklarımız sürüyor. RE/MAX ABC ailesi genişliyor, ofislerimizin sayısı sürekli artıyor. RE/MAX 'nin 200 ofisi içinde, en çok işlem ve en yüksek ciro sıralamasında her dönem ilk 5 'e giren tek franchise işletmesiyiz. ”
 
 
Ciddi alıcı datası oluşturduk ikinci elde müşterimiz hazır
 
ERKEN teslim heyecanı yaşanan Ağaoğlu My City Bahçelievler 'de, inşaat süresi boyunca konutlar ortalama yüzde 40-45 prim yaptı. RE/MAX ABC brokeri Selami Arpacı, “Ağaoğlu, bu projesinde de topraktan girenlere kazandırma geleneğini sürdürdü ” dedi ve erken teslim sayesinde yatırımcıların elde edeceği avantajı şöyle özetledi: “Halen kirada oturup, Ağaoğlu My City 'den 2 yıl önce daire alanlar 6 ay daha beklemek zorunda kalmayacak. Kiracılık derdinden kurtulacak. Kiraya vermek için daire alan yatırımcılar, 5-6 ay fazladan kira gelirine sahip olabilecek. ‘Değerlenince satarım ' diye alan yatırımcı ise erken teslim sayesinde, daha kısa sürede satıp nakde dönme şansı yakalayacak. çünkü, ikinci el müşterisi görerek almayı tercih ediyor. RE/MAX ABC olarak, My City Bahçelievler ofisini aylar önce açmamız sayesinde ciddi alıcı datası oluşturduk. şžu an, daire almak için teslimleri bekleyen çok ciddi bir alıcı kitlesi var. Anlaşmalı bankalar sayesinde, RE/MAX ABC müşterisi, piyasadan daha uygun faiz oranları ile kredi kullanabiliyor. Birçok Ağaoğlu projesinde olduğu gibi, My City Bahçelievler 'in de ikinci el müşterisi hazır, teslimleri bekliyor. Bu sitenin de, Batı Ataşehir 'deki 3 bin 636 konutluk Ağaoğlu My World projesindeki gibi, doluluk oranını birkaç yıl içinde yüzde 95 'in üzerine taşıyacağına inanıyoruz. ”
 
Hangi blok ne zaman teslim edilecek
 
AĞAOĞLU My City 'de, Amerikan mutfaklı dairelerin bulunduğu 5, 6, 7, 8, 9 ve 10 katlı B bloklar 28 şžubat-21 Mart tarihleri arasında; sadece 2 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon dairelerin bulunduğu 6 'şar katlı C bloklar 22 -26 Mart tarihleri arasında; kapalı mutfaklı daireler bulunan 9-11 katlı A bloklar ise 26 Mart-9 Nisan tarihleri arasında teslim edilecek.

Ali Öztürk


Geri Dön