05 / 05 / 2024

Modern Company Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Modern Company Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı El Bodoun tarafından kuruldu.



Modern Company Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı El Bodoun tarafından kuruldu.

Modern Company Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, iç ve dış ticareti 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, İç ve Dış ticaretini yapmak. 3-Demir hurdalarının yurt içinde ve yurt dışında belirli bir komisyon karşılığında toptan olarak iç ve dış ticaretini, Türkiye sınırları içinden ve dışından transit olarak ticaretini yapmak. 4-Konusuyla ilgili olarak danışmanlık vermek. 5-Tasnif edilmiş metal atıklar, hurdalar ve diğer parçaların toptan ticareti, ithalat ve dış ticareti ve bu atıkların mekanik veya kimyasal değişim işlemleri ile geri kazanılması faaliyetlerini yürütmek.


Geri Dön