18 / 05 / 2024

Modern Company Dış Ticaret adres 

Modern Company Dış Ticaret adres 

Modern Company Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı El Bodoun tarafından kuruldu.

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company marka değeri yüzde 18 artış gösterdi...

Hyundai Motor Company, dünyanın en saygın marka araştırma kuruluşu Interbrand’e değerini yüzde 18 yükselterek tüm dikkatleri üzerine çekti. Hyundai'nin değerini 13 senedir art arda yükselterek 20,4 milyar dolara çıktığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Salımı, Kamyar Sarıolghalam, Saeed Akhlaghı ve Seyed Reza Alavıbakhtıarvand ortaklığında kuruldu.

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özdemir tarafından kuruldu.

Ford Puma Mart fiyatları ne kadar oldu? İşte Ford Puma 08 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Puma'nın en büyük özelliği, pratik ve sportif bir tasarıma sahip olmasıdır. Araç, modern bir dış tasarıma sahip olup, sportif bir duruşa ve aerodinamik hatlara sahiptir.  İşte Ford Puma 08 Mart 2023 fiyat listesi

Çam Company Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çam Company Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Rebii Çam ve Nimet Çam ortaklığında kuruldu.

Toumak Company Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toumak Company Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Touraj Toumak tarafından kuruldu.

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Uğur Okatar tarafından kuruldu.

Çinli gayrimenkul şirketi Modern Land temerrüde düştü!

Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Modern Land, "beklenmedik likidite sorunları" sebebiyle vadesi dün gelen yüzde 12.85 faizli kuponun ana para ödemesini ve faiz ödemesini gerçekleştiremediğini duyurdu.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşümle modern görünüme kavuşuyor!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Seyrani'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski binaların yıkımı devam ediyor. Bölgeye modern binalar inşa ediliyor. 

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Saeıd Barzegarpour tarafından kuruldu.

Modern Grup Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Grup Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Konuk kuruldu.

Shema Company İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Shema Company İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hozan Sayedkhalil ve Sheıkhmouss Khalıl ortaklığında kuruldu.

Modern Company Dış Ticaret adres  Haberi

Modern Company Dış Ticaret adres 

Modern Company Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı El Bodoun tarafından kuruldu.

Modern Company Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, iç ve dış ticareti 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, İç ve Dış ticaretini yapmak. 3-Demir hurdalarının yurt içinde ve yurt...