23 / 07 / 2024

Modern Saraylar Otel misafirlerini bekliyor!

Modern Saraylar Otel misafirlerini bekliyor!

Alanya Avsallar bölgesinde yeni açılan 5 yıldızlı Modern Saraylar Otel alkolsüz olup, aile oteli olarak inşa edilmiş bir tesis. Modern Saraylar Otel Genel Müdürü Ümit Naci Aydın, otel hakkında bilgiler verdi.





Alanya Avsallar bölgesinde yeni açılan 5 yıldızlı Modern Saraylar Otel alkolsüz olup, aile oteli olarak inşa edilmiş bir tesis.  Otel hakkında bilgiler veren Modern Saraylar Otel Genel Müdürü Ümit Naci Aydın, otel binasının bay ve bayanların özel kullanım alanları dikkate alınarak özel tasarlandığını söyleyerek: “Otel Avsallar bölgesinin ve yemyeşil ormanlarının hemen arasında saray mimarisi tarzında 5 blok olarak yapılandırılmıştır. Tesis etrafı çam, hurma, palmiye, araucaria ve benzeri ağaçlarla çevrilmiş yemyeşil bir bitki örtüsünün kapladığı tabiat ile iç içe, nem oranı son derece düşük, sessiz ve huzurlu bir ortam sunmaktadır. Otelde alkol servisi yapılmamaktadır. Bay ve bayanların özel kullanım alanları olan Türk hamamı, spa, sauna, buhar odası, tuz odası, jakuzi, açık ve kapalı havuzlar, kuaför, jimnastik salonu gibi bölümler birbirinden ayrı yapılmıştır. Tesis içerisinde özellikle çocuklara ayrımcılık yapılarak çocuklar için yapılan oyun alanları dışında lunapark inşa edilmiştir. Ayrıca halı saha futbol, kum alan voleybol, sinema, bowling, survivor parkuru ve açık hava spor alanları bulunmaktadır” dedi.


Otel aile ortamı sunuyor


Aydın, misafirlerin ibadetlerini rahatlıkla ve huzur içinde yapabilmeleri için alternatif oteller arasında bir ilk olarak otel sınırları içerisinde özel olarak cami inşa edilmiş olduğunu ve caminin bölgede tesisin simgesi haline geldiğini kaydederek; “Gün boyu bay ve bayanlar için konsepte uygun animasyon ekibi misafirlerimizin hoş vakit geçirmeleri için hizmet vermekte ve eğlence akşam animasyon ekibinin ve bazı zamanlar da dışarıdan getirilen özel show ekipleriyle devam etmektedir. 57 m2 den 156 m2 ye varan seçenekleriyle odalar Türk aile yapısına uygun yapılmış ve geniş ve rahat konaklama imkanı sunmaktadır. Tüm odaların içerisinde klimalı ve televizyonlu oturma odası ve ayrı olarak yatak odası bulunmaktadır. Aile odaları dublex olarak inşa edilmiştir. Bir oturma odası ve 3 yatak odasından oluşmaktadır. Her oda da bağımsız klima ve led tv bulunmaktadır, ayrıca çift duşakabin +wc grubuna ve 1 adet ortak kullanım tuvalete sahiptir. Her odasından eşsiz orman ve deniz manzarası görülmektedir. Bay ve bayanlar için otelden 1300 m uzaklıkta Alanya’nın en bilinen ve güzel İncekum Orman Kampı 156 dönüm arazisi, piknik alanları ve eşsiz sahiliyle misafirlerin kullanımına sunulmuştur. Plaj için taşımalı servis yapılmaktadır. Otel her şey dahil sistem hizmet vermekte ve açık büfe servis sunmaktadır. Yiyecek servisi belli aralıklarla gece saat 24: 00’e kadar içecek servisi ise 24 saat devam etmektedir. Otelde misafirlere sunulan tüm yiyecek ve içecekler helal üründür. Otel insana ve doğaya saygılı yeşil binalar ve yaşam alanları oluşturarak LEED Altın Sertifikalı tek ve ilk alternatif turizm aile otelidir. Tesis misafirlere yüksek kaliteli rahat edebilecekleri ve hoş vakit geçirebilecekleri ve kendilerini evlerinde gibi hissedecekleri bir aile ortamı oluşturmuştur, dilekleri sizleri de otellerinde ağırlamaktır” ifadelerini kullandı.



Kayseri Gündem 



Geri Dön