29 / 04 / 2024

Modern Tuzla Evleri teslim tarihi!

Modern Tuzla Evleri teslim tarihi!

Firma: Taha İnşaat ve Mekay İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Tuzla Modern

Modern Tuzla Evleri teslim tarihi kapsamında konutlar 2014 senesi içinde teslim edilecek. Modern Tuzla Evleri kapsamında yer alan dairelerin 2014 yılının Mayıs ayı olarak belirlendi



Modern Park projesi, Tuzla'da Anadolu Yakası içinde yükseliyor. Modern Tuzla Evleri teslim tarihi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Modern Tuzla Evleri kapsamında konutların yanı sıra AVM ve spor kompleksleri de bulunuyor. Modern Tuzla Evleri,  Taha İnşaat ve Mekay İnşaat İş Ortaklığı  ile yükseliyor. 


Modern Tuzla Evleri satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleksler halinde yükseliyor. 


 Modern Tuzla Evleri teslim tarihi!


3 bloktan oluşan Modern Tuzla Evleri satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Modern Tuzla Evleri kapsamında 182 konut yer alıyor. 


Modern Tuzla Evleri'nin toplam arsa alanı 13 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Modern Tuzla Evleri kapsamında dairelerin alanları 82 metrekareden başlıyor ve 206 metrekareye kadar yükseliyor. 


Modern Tuzla Evleri teslim tarihi!

Modern Tuzla Evleri teslim tarihi olarak Mayıs 2014 belirlendi. Projede 400 kişilik iki katlı restoran, cafe, market, sauna, masaj, jakuzi, buhar odaları, yürüyüş yolları, süs havuzları, basketbol sahası, bowling ve eğlence merkezi bulunuyor. 


Modern Tuzla Evleri adres : Evliya Çelevi Mah. Şinasi Dural Cad. No:77 Tuzla - İstanbul


Modern Tuzla Evleri iletişim

Tel : 0216 446 94 94 

Web : http://tuzlamodern.com/


projeye sor



Geri Dön