16 / 05 / 2024

ModernYaka Ispartakule fiyat listesi Kasım 2022! 

ModernYaka Ispartakule fiyat listesi Kasım 2022! 

ModernYaka projesi Ege Yapı güvencesiyle inşa ediliyor. İstanbul Ispartakule'de yükselen ModernYaka projesindeki konutların fiyatlarına zam geldi. Peki ModernYaka'da konut fiyatları ne kadar? İşte ModernYaka Ispartakule fiyat listesi Kasım 2022! 



ModernYaka projesinde 462 adet konut ile 53 adet ticari alan bulunuyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4  oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

91 bin metrekare inşaat alanında yükselen projenin yüzde 70'lik kısmı yeşil alanlar için ayrıldı. 

ModernYaka Ispartakule fiyat listesi Kasım 2022! 

Kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, kafe alanı, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları ve dinlenme alanları gibi sosyal donatı alanlarının bulunduğu projede, minimum 5,5 metrekare büyüklüğünde geniş balkonlu farklı konut seçenekleri yer alıyor. 

Yeşille iç içe bir yaşam vadeden Ege Yapı ModernYaka, Küçükçekmece Gölü'nün kenarında hayata geçiriliyor. Mahmutbey-Esenyurt metro hattının geçeceği güzergaha da yakın konumda yükselen proje; Kuzey Marmara Otoyolu ve Avrupa Otoyolu gibi bağlantı noktalarına yakınlığıyla; kolay ulaşım sağlıyor. 

Açık hava cadde mağazalarına yer verilecek olan proje, metro duraklarına da yürüyüş mesafesinde yükseliyor. 

ModernYaka Ispartakule fiyat listesi Kasım 2022! 

ModernYaka Ispartakule fiyat listesi Kasım 2022! 

Ege Yapı ModernYaka projesinde yer alan konutların fiyatları Ekim ayında 3 milyon 500 bin Türk Lirası'ndan başlıyordu. Kasım ayı ile beraber fiyatlar değişti. 

Ege Yapı ModernYaka projesinde yer alan konutların fiyatları 28 Kasım itibarıyla 4 milyon 381 bin 773,37 Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Web: http://www.egeyapi.com/gayrimenkul-projeleri/modernyaka

Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi!

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde Kasım'a özel yüzde 7 indirim fırsatı! 

Naturia Kemer'de teslimler Aralık'ta! Sınırlı sayıda villa için yüzde 25 peşinat fırsatıyla!


Geri Dön