03 / 05 / 2024

Modoko yemekleri iptal etti, Somali'ye yardım gönderdi!

Modoko yemekleri iptal etti, Somali'ye yardım gönderdi!

Modoko Mobilyacılar Sitesi, Somali 'deki yardıma muhtaç insanlar için bu yıl gerçekleştireceği tüm iftar yemeklerini iptal ederek Somali 'ye yardım gönderdi



Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, Türk milletinin yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygularının her zaman çok kuvvetli olduğunu söyleyerek, “Biz de Modoko yönetimi olarak iftar yemekleri için ayırdığımız bütçeyi Somali 'ye gönderdik. çünkü Hadis-i şžerif 'te de dendiği gibi, ‘Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir ' diye düşünüyoruz ” dedi.  
 
Türk mobilyacısının her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu söyleyen Etem Özçelik, kurulduğu günden bugüne Modoko 'nun sosyal sorumluluk ve yardımlaşmaya çok önem verdiğini aktardı. Dini duyguların yoğunlaşarak en üst seviyeye çıktığı bir ayda, yardımlaşmanın da en üst seviyede olması gerektiğini belirten Özçelik, Türkiye 'nin bu anlamda Ramazan ayında çok önemli bir sınav verdiğini ve tüm dünyanın gözü önünde bu sınavdan alnının akıyla geçtiğini ifade etti. Modoko olarak sosyal sorumluluk ve yardımlaşma yönündeki çalışmaları devam ettireceklerini bildiren Özçelik, Türk işadamının yardımsever olduğunu ve ekmeğini ihtiyaç sahibiyle paylaşmaktan asla kaçınmayacağını vurguladı. İftar yemeği organizasyonlarının bedelini Somali 'ye gönderme fikrinin 282 işletmecinin tamamına ait olduğunu aktaran Özçelik, bu durumun Türk insanının duyarlılığının en somut örneği olduğunu sözlerine ekledi.  


Geri Dön