28 / 04 / 2024

MODOKO yılbaşı hazırlığında parlak alternatifler sunuyor!

MODOKO yılbaşı hazırlığında parlak alternatifler sunuyor!

Yeni yıla sayılı günler kala, evlerde yılbaşı hazırlıkları başladı. Evinizde hayal ettiğiniz yılbaşı dekorasyonuna ulaşmanız zor değil Yeni bir yılın başlangıcı; birçok sorunu geride bırakmayı hayal ettiğimiz hayattan beklentilerimizin arttığı bir dönemdi



Yeni yıla sayılı günler kala, evlerde yılbaşı hazırlıkları başladı. Evinizde hayal ettiğiniz yılbaşı dekorasyonuna ulaşmanız zor değil Yeni bir yılın başlangıcı; birçok sorunu geride bırakmayı hayal ettiğimiz hayattan beklentilerimizin arttığı bir dönemdir. Birçok kişi bu özel günü sevdikleriyle birlikte evde geçirmek ister. Mobilya sektörünün öncüsü MODOKO, yeşilin, kırmızının ve beyaz rengin ağırlıklı olarak kullanıldığı, aydınlatmaların bolca yer aldığı yılbaşı atmosferini evlerinize uyarlamanız ve bu günü unutulmaz kılmanız için, dekorasyon ilginç ve hesaplı dekorasyon fikirlerini paylaştı. -Yılbaşı dekorasyonu en fazla bir aylık bir süreçte kullanılacağından, evde köklü bir değişime gitmeye gerek yok. Oturma gruplarını kumaşlarla renklendirmeye çalışın. Kırmızı ve kar desenli bir koltuk şalı ile bile evinizin havasını değiştirebilirsiniz.

Evinizde ve sofranızda yılbaşı havası istiyorsanız, öncelikle favori renginize karar verin. Bütçenizi aşmak istemiyorsanız, renk tercihinizde kullanacağınız ana malzemeleri göz önünde bulundurun. Mesela, yeni bir yemek takımı almamak için var olan yemek takımınızın renklerine uygun renk tonları seçebilirsiniz. Son yıllarda yılbaşı dekorasyonunda kullanılan kırmızı renge alternatif olarak beyaz, yeşil, altın ve gümüş renkler ön planda.

Evinizde bir yılbaşı teması oluşturun. Sadelikten yanaysanız beyazın tonlarının ağırlıkta olduğu bir ev oluşturup, sadece yılbaşı ağacınızı renklendirerek bu temayı oluşturabilirsiniz. Yılbaşı dekorasyonunu yapacağınız salonunuzun ağırlıklı renkleri açık ise, sofranızda daha güçlü renkler kullanmanız etkili bir sonuç verecektir. Beyaz salonunuzu, kırmızı ağırlıklı bir sofra ile canlandırabilir, aksesuarlarınızı ve mumlarınızı altın renkten seçebilirsiniz.

Aksesuarlar yılbaşında önem taşır. Pek çok yerde uygun fiyatlara satılan minik aksesuarlar satın almanız, işinizi kolaylaştırır. Masa üzerlerinde şamdanlar, mumluklar, kar tanesi şeklinde objeler kullanabilirsiniz. Oturma gruplarınız üzerine koyacağınız yaldızlı yastıklar evinize şık bir hava getirecektir. 

Yılbaşı renkleri arasında yer alan kırmızı, beyaz, yeşil ve altın tonlarını dekorasyonunuzda kullanmaya çalışın. Duvar kağıtları özellikle kısa süreli dekorasyonlarda kurtarıcı niteliğindedir. Tek bir duvara kaplatacağınız duvar kağıdı evinizin havasını tamamen değiştirecektir.

Yılbaşında evlerinizde bulunması gerektiğine inanılan ve genellikle kar ile beraber yılbaşının simgesi haline gelmiş olan yılbaşı ağaçları dekorasyonun en çok aranan aksesuarlarındandır. Sadece bu günler için özel olarak yetiştirilmiş ağaçların her boyuttaki odaya ve mekana uygun modelleri bulunur. Aynı zamanda yapay olanları da mevcuttur. Binlerce çeşidi bulunan ağaç süsleriyle ağacınızı süsleyebilirsiniz. -Evlerinizde mümkün olduğu kadar sıcak bir atmosfer yaratmanızda fayda var. Evlerinde şöminesi bulunanlar mutlaka bu görselliği kullanmalı. Olmayanlar ise bu sıcaklığı loş ya da mum ışıklarını kullanarak sağlayabilir.

Işıklandırma yılbaşının vazgeçilmezidir. Basit yılbaşı ışıklandırma aksesuarlarının yanı sıra teknolojinin kullanıldığı, ses ayarına, hızına, programlanmış zamana göre renkleri değişen ışıklandırma sistemlerini de kullanabilirsiniz. Tercihini renkli ışıklandırmalardan yana kullanmak istemeyenler, kar yağıyormuş etkisi yaratan ışıklandırmaları ya da hoş tasarımları tercih edebilir.  


Geri Dön