05 / 05 / 2024

Mol Mağazası Konya ve Karaman'da açılıyor

Mol Mağazası Konya ve Karaman'da açılıyor

Mağazalarından yaptığı büyük indirimlerle adını duyuran MOL Grup, Konya ve Karaman Mağazası'nı yarın açacak



50 bin kişi arasından yapılacak çekilişle 10 kişiye istihdam olanağı sağlanacağı bildirildi. MOL Grup'tan yapılan yazılı açıklamada, MOL Grup'un ilk defa Avrupa'ya uygulayacağı orijinal konseptini Konya ve Karaman'da yarın açacağı mağazalarda görücüye çıkaracağı bildirildi.

Buna göre, uluslar arası konseptin Anadolu'dan başlamasının MOL Grup açısından önemli olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Biz artık Türk halkının reflekslerine göre global dünyaya strateji hazırlayacağız. Anadolu'da 'düğün takımı' dediğimiz takım elbise, gece kıyafetini, ayakkabılarıyla birlikte 100 TL'ye satışa sunacağız. Böylece, ekonomik kriz döneminde evlenen genç çiftlerimize büyük bir destek sağlamış olacağız. Ayrıca bu ekonomik paketi alan çiftlerimiz MOL Ev'den ekstra yüzde 20 daha indirim kazanmış olacak. Ayrıca Türkiye'de üretilmiş herhangi bir yiyecek, giyecek ya da malzemeyi Konya'da ve Karaman'da yapılacak açılışta getiren herkese, çocuk kısmında yüzde 70 indirim olanağı sağlanacak."

KRİZDEN ÇIKIŞ YOLU
MOL Grup'un, bu uygulamayla krizden çıkış için öncü olmayı hedeflediği belirtilen açıklamada, şöyle denildi: "'Krizden çıkmak için üç adımlık stratejik yol haritasına ihtiyacımız vardır. Birincisi önce müşterini düşün (müşteriyi kendine çekecek, hayatını kolaylaştıracak projelerle yapabileceğin kadar destek olmak), ikincisi birleş (Müşterinin taleplerini bu dönemde tek başına karşılama şansın yok. Birleşerek müşteriye istediğin hizmeti ver), üçüncüsü ise şikayet etmek yerine atak prensibini seç. Tekstil sektörünü ancak tekstilciler ayağa kaldırabilir. Başka bir noktadan bir şey beklemek işi daha da zorlaştırır. Bunun için firmalar, ortamın böyle zayıf olduğu bir anda ataklar yapıp yatırımlarını tamamlamaları gerekmektedir."
Açıklamada, MOL'ün çok yakında Türkiye'de 23, dünyanın birçok ülkesinde ise 10 mağaza açacağını, Avrupa'nın en büyük toptan giyim merkezini MOL olarak Merter'de kurmakta oldukları ve bu mağazanın 15 Ağustosta hayata geçirileceği vurgulandı.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Erken gelen işi alır

MOL, yarın Konya ve Karaman'da açacağı mağazalar için ilginç bir uygulama yapacak.

MOL CEO'su Oktay Özdemir, ilk gelen 5 bin kişi arasından isteyen 10 kişiyi anında işe alacaklarını söyledi.

Mağazalarından yaptığı büyük indirimlerle adını duyuran MOL Grup, Konya ve Karaman Mağazası'nı yarın açacak. Böylece şirketin toplam mağaza sayısı 9'a yükselecek.

MOL CEO'su Özdemir, şu an kadar açtıkları mağazalar ve indirimli fiyatları ile piyasaya büyük hareket getirdiklerini söyledi. Dokuz mağazada 2 bin 500'e yakın istihdam sağladıklarını anlatan Özdemir, bunun yanında MOL için çalışan üreticilerde de onbinlerce kişinin istihdam edildiğine dikkat çekti.

Yarın açılacak mağazalarda yeni bir uygulamaya gideceklerini belirten Özdemir, "Mağaza açılışları için saat 16.30'da gelen ilk 5 bin kişi arasından isteyen 10 kişiye hemen iş vereceğiz" dedi. Özdemir, 10 kişiden fazla bir başvuru olması halinde ise kura çekileceğini belirtti.

MADE IN TURKEY İLE GELENE YÜZDE 70 İNDİRİM

Özdemir, yine yarına özel olarak da elinde 'made in Turkey' etiketli bir ürün olanlara çocuk reyonunda yüzde 70 indirim yapacaklarını belirtti.

 Özdemir, yarınki açılışa özel olarak Anadolu'da 'düğün takımı' denilen takım elbise, gece kıyafeti ve ayakkabılarını toplam  100 TL'ye satacaklarını kaydetti.

Özdemir çok yakında Türkiye'de 23, dünyanın birçok ülkesinde ise 10 mağaza açacaklarını, Avrupa'nın en büyük toptan giyim merkezini de MOL olarak Merter'de 15 Ağustos'ta hayata geçireceklerini belirtti.
Hürriyet


Geri Dön