03 / 05 / 2024

Moneta 'dan özel döşemelik ve perdelik kumaş koleksiyonu!

Moneta 'dan özel döşemelik ve perdelik kumaş koleksiyonu!

Moneta 'nın özel döşemelik ve perdelik kumaş koleksiyonu ile zengin duvar kağıdı koleksiyonu, yerden tavana en şık odaları yaratmanızı sağlıyor. Moneta, en şık ve farklı odaları yaratmak isteyenlere sınırsız çözümler üretiyor



Döşemelik ve perdelik kumaş ile duvar kağıdı konusunda geniş bir yelpaze sunan Moneta, klasikten moderne farklı zevk ve beğenilere hitap ediyor.

Moneta, perdelik ve döşemelik kumaşlarla duvar kağıtlarının, bol alternatifli düz ve desenli kombinleri ile oldukça iddialı. Sezona zengin bir koleksiyon ile giren Moneta, evlerde baharın tazeliğini ve ışıltısını dört mevsim yaşama fırsatı veriyor.

Rahatlıkla silinebilen duvar kağıtları, size kullanım kolaylığı sağlıyor. Perde koleksiyonundaki farklı desenler ise, tüm gözlerin pencerelerinize çevrilmesine neden oluyor.

Monete 'da eski zamanlara mistik bir yolculuk yapılmasını sağlayan modellerden, baharı evinize taşıyan çiçek desenlerine ve güncel moda akımını evinize taşıyan modern çizgilere sahip desenlere kadar pek çok alternatif bulacaksınız.


Geri Dön