02 / 05 / 2024

Monumento Kartal’da geri sayım başladı!

Monumento Kartal’da geri sayım başladı!

Karma Proje Monumento Kartal; 90 adet Home Ofis, 42 adet Rezidans ve 4 Ticari alandan oluşuyor. 2013 yılı sonu itibariyle teslim edilmesi planlanan Monumento Kartal’da satışların yüzde 50’den fazlası tamamlandı




Dünyaca ünlü Mimari grup Chapman Taylor ve Türk proje ortağı Movipar Mimarlık tarafından tasarlanmış olan ve bünyesinde iş ve sosyal yaşama dair tüm gereksinimleri barındıran Karma Proje Monumento Kartal; 90 adet Home Ofis, 42 adet Rezidans ve 4 Ticari alandan oluşuyor.

 

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Monumento Kartal projesinde geri sayım başladı. 2013 yılı sonu itibariyle teslim edilmesi planlanan Monumento Kartal’da satışların yüzde 50’den fazlası tamamlandı

 

Stüdyo ve 1+1 home officelerin yanı sıra residence konutların bulunduğu Monumento Kartal projesi 5 bin 111 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 13 bin 883 metrekare satılabilir alan ve bu alanlara ait 14 bin 977 metrekarelik ortak alanlardan oluşan Monumento Kartal; Chapman Taylor ve Movipar Mimarlık tarafından tasarlandı.

 

Monumento Kartal Fiyatlar

 

90 home Ofis, 42 residence Konut ve 4 ticari birimdeen oluşan Monumento Kartal'da fiyatlar metrekare 4 bin TL ile 5 bin 750 TL arasında değişiklik gösteriyor.

 

Monumento Kartal Sosyal alanları

 

Modern mimari çizgisi, geniş yaşam alanları ve ferah cephesi ile dikkat çeken Monumento Kartal'da toplantı alanları, kapalı yüzme havuzu, kat bahçeleri, fitness center, spa, sauna, cafe-snack bar alanları, vale parking, shuttle hizmetleri, kuru temizleme, kuaför, kurye ve kargo hizmetleri ile kurumsal bina yönetimi gibi tüm ayrıcalıklar, güçlü bir altyapı donanımı ile destekleniyor; Rezidans ve Home Ofis sahiplerine stresten uzak, kaliteli ve konforlu bir hayat sunuluyor.


Ankara Ticari Hayat


Geri Dön