25 / 05 / 2024

Mopaş Marketçilik 3 yeni şube açtı!

Mopaş Marketçilik 3 yeni şube açtı!

Mopaş Marketçilik Ticaret A.Ş. olarak sektördeki büyüme serüvenine, Komşum marketleri olarak faaliyet gösteren Ulaş Gıda dan devir almış olduğu 3 mağazayı da hizmet halkasına ekleyerek yoluna devam etmektedir...



Mopaş Marketçilik Ticaret A.Ş. olarak sektördeki büyüme serüvenine, Komşum marketleri olarak faaliyet gösteren Ulaş Gıda dan devir almış olduğu 3 mağazayı da hizmet halkasına ekleyerek yoluna devam etmektedir.



1996 yılından bu yana mağazacılık sektöründe bulunan Mopaş, son olarak Komşum marketleri olarak faaliyet gösteren Ulaş Gıda dan devir almış olduğu 3 mağazayla, gelmiş oldukları nokta ve hedefleriyle ilgili olarak yetkililerden bilgi aldık.


'11 Ekim 2013 Cuma günü Çemenzar, Sahrayıcedit ve Suadiye olmak üzere Kadıköy / İstanbul da 3 mağazamız açıldı. İstanbul da Yeldeğirmeni , Kozyatağı ve Bursa da Çarşamba olmak üzere 3 mağazamız da yenilenmiş yüzü ile tekrar hizmet vermeye başlamıştır. Mopaş olarak 2013 Ekim sonu itibari ile toplam 14 yeni mağazayı açarak hizmet halkamıza eklemiş bulunmaktayız. Böylece İstanbul Anadolu yakasındaki 49, Kocaelin de 23,Yalova da 2, Sakarya da 5 ve Bursa da 19 olmak üzere 98 mağazaya ulaşan Mopaş, perakende sektöründe lider firma olarak marka ve hizmet değerini her geçen gün artırarak yoluna devam edecektir. Mopaş önümüzdeki günlerde de yeni mağazalar açarak büyümesine devam edecektir. Dolayısıyla da mevcut personelimizin yanı sıra yeni kişilere daha istihdam olanağı sağlamak ve onların geleceğinde var olmanın sorumluluğu, heyecanı ve mutluluğu ile gelişme hızımız sürdürmeyi hedefliyoruz.



Retail News


Geri Dön