10 / 05 / 2024

Morgan Freeman: Bu yalılara benim param yetmez!

Morgan Freeman: Bu yalılara benim param yetmez!

Üç gündür İstanbul kazan o kepçe tarihi ve turistik yerleri gezen Oscar'lı oyuncu Morgan Freeman, Boğaz'daki yalılara hayran kaldı. Fiyatını sorduğu yalılar için ünlü aktör, "Oo, bunlardan bir tane almaya benim bile servetim yetmez" cevabını verdi



Mahsun Kırmızıgül'ün hazırlık aşamasındaki "Çanakkale" filminin ayrıntılarını görüşmek için gizlice İstanbul'a geldiği iddia edilen OSCAR ödüllü sanatçı Morgan Freeman, dün de İstanbul turu yaptı. Büyükşehir Belediyesi ve Fatih Belediyesi'nin misafiri olarak Topkapı Sarayı, Ayasofya ve Yerebatan Sarnıcı'nı gezen Freeman, İstanbul'a hayran kaldı.

İSTANBUL KAZAN FREEMAN KEPÇE

İtalyan turistlerin yoğun ilgisi nedeniyle Ayasofya gezisini yarıda bırakarak kendisini dışarı atan Freeman, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte Kariye Müzesi'ni ziyaret etti. Üç kişilik ekibiyle müzeyi gezen ve tüm ayrıntılar hakkında bilgi alan Freeman, uzun süre burada kaldı. Freeman, İstanbul'un tarihi dokusundan son derece etkilendi. Başkan Demir, müze gezisinden son derece memnun olduğunu dile getiren Freeman'a ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade ederken ünlü yıldıza, Fatih Sultan Mehmet'in resminin bulunduğu bir tabak ile Osmanlı tuğrasının bulunduğu bir kol saati hediye etti. Freeman, İstanbul Boğazı'nda turlarken de yalıların fiyatını merak edip sordu. Bedellerini öğrenince şaşıran Freeman, "Benim servetim bile buraları almaya yetmez" dedi. Öte yandan, film görüşmeleriyle ilgili iddiaları yalanlayan Freeman'ın yanında yapımcısını getirmesi kuşkuları arttırdı. Beraberindekiler ise aktörün yalnızca tatil için Türkiye'ye geldiğini ifade etti.
Yeni Şafak/CEVAT ZORBA


Geri Dön