02 / 05 / 2024

Mossa Turizm Reklam Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!


Mossa Turizm Reklam Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tekin tarafından kuruldu.



Mossa Turizm Reklam Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tekin tarafından kuruldu.

Mossa Turizm Reklam Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
GIDA a-Gıda maddelerini almak, satmak, bu ürünlerin pazarlaması için tesis ve işyerleri kurmak, paketlemek için tesisler kurmak bu tesisleri işletmek, kiralamak, kiraya vermek, francashing almak ve vermek. b-İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende ticaret yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve tesis ve işletme kurmak, işletmek ve francashing almak ve vermek. c-Bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. d-Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak,ihracatını yapmak. e-Gıda maddelerinin sunumu veya pişirlemesi için gerekli sos ve baharat karışımlarını hazırlamak bunların pazarlamasını ve ticaretini yapmak. f-Bitkisel yağlar, zeytin yağları, ay çiçek yağı, susam yağı, soya yağı, hayvansal yağlar, canlı hayvan kaynaklı ürünler, meyve, sebze, et, balık, peynir, deniz ürünleri ve gıda ihtiyaç maddelerinin alım satımını yapmak, işyerleri açmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, francashing almak ve vermek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön