30 / 04 / 2024

Motorin, benzin ve LPG'ye büyük zam!

Motorin, benzin ve LPG'ye büyük zam!

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın yaptığı açıklamaya göre, benzine 69 kuruş, motorine 1.14 lira, LPG'ye 70 kuruş zam geldi.



Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın yaptığı açıklamaya göre, benzine 69 kuruş, motorine 1.14 lira, LPG'ye 70 kuruş zam geldi. Sputniknews'te yer alan habere göre, zamlar, pompa satış fiyatlarına yansıyor.

Yapılan son zamla birlikte benzinin litre satış fiyatı mega kent İstanbul’da ortalama 10.92 TL'den 11.61 TL'ye, başkent Ankara’da ortalama 10.93 TL'den 11.62 TL'ye, Egenin incisi İzmir’de de 10.99 TL'den 11.68 TL'ye çıkacak.

Motorin, benzin ve LPG ye büyük zam!

Açıklanan rakamlara göre, motorinin litre satış fiyatı da mega kent İstanbul'da 11.46 TL'ye, Egenin incisi İzmir'de 11.54 TL'ye, başkent Ankara'da 11.52'ye TL'ye çıktı.

Benzinin litresine dün de 56 kuruşluk bir zam gelmişti. 

Motorin, benzin ve LPG ye büyük zam!
 

Benzine 56 kuruş zam yapıldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön