28 / 04 / 2024

Buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi ve buzdolaplarına büyük zam! İşte 18 Mayıs fiyat listesi

Buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi ve buzdolaplarına büyük zam! İşte 18 Mayıs fiyat listesi

Dünya üzerinde hali hazırda süren çip krizi otomotiv sektöründen sonra beyaz eşya sektörünü de vurdu. Beyaz eşya üreticileri Buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi ve buzdolaplarına büyük zamları yapmaya başladı. İşte 18 Mayıs fiyat listesi



Beyaz eşya fiyatları çip krizi yüzünden zam gördü.  

Güney Koreli üretici Samsung, bu yıl çip üretim fiyatlarını yüzde 20'ye kadar arttırmak için düğmeye bastı. 

SAMSUNG'UN YAPAY ZEKA ÜRÜNLERİ İLGİ GÖRÜYOR

Samsung'un kullanıcılara sunduğu çamaşır makineleri, sahip olduğu yapay zeka (AI) bazlı özellikler ile kişiselleştirilmiş, çok daha kolay ve sorunsuz bir çamaşır yıkama deneyimi sağlıyor.

Samsung'un bir diğer yenilikçi ve teknolojik özelliği olan QuickDrive ise yıkama süresini yüzde 50'ye kadar düşürürken, etkili temizlik sağlamaya yardımcı oluyor. Q Bubble ile güçlü köpük üretimi gerçekleştirilirken, yıkama sırasında her bir çamaşırın bol miktarda köpüğe maruz kalması için yoğun köpük miktarına ulaşılıyor. Böylece etkili ve kısa sürede temizlik sağlanmış oluyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön