07 / 05 / 2024

Motorola Moto E22s için geri sayım başladı!

Motorola Moto E22s için geri sayım başladı!

Bir dönemin en popüler telefonlarından birisi olan Motorola yeniden eski günlerine dönmek istiyor. Marka, son dönemlerde adını farklı cihazları ile duyurmaya başladı bile. İşte şirketin son hamlesi; Motorola Moto E22s...



Motorola, geçtiğimiz hafta Hindistan'da düzenlenen tanıtımın hemen ardından yeni Moto E32'yi piyasaya sürmüştü. Yeniden eski şaşalı günlerine dönmek isteyen şirket, bu amaçla son dönemlerde yeni cihazlarını peş peş çıkarmaya başladı. Yoluna durmadan devam eden Motorola'nın bir Asya ülkesinde tanıtacağı bir sonraki akıllı telefon modeli ise; Moto E22'ler olacak. Moto E22s, 17 Ekim'de Hindistan'da tanıtılacak ve 22 Ekim'den itibaren Flipkart ve önde gelen perakende teknoloji mağazalarında satışa çıkmış olacak.

Aslında Motorola Moto E22s yeni bir akıllı telefon değil. Bu nedenle de cihazın neredeyse tüm özellikleri biliniyor. Motorola Moto E22s, Helio G37 yonga seti tarafından destekleniyor. Ayrıca Android 12 çalıştırıyor ve yerleşik 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı bulunuyor. Ve 1 TB'a kadar depolama alanının artırılmasına olanak sağlamak için bir microSD kart yuvası mevcut. Moto E22s, 90 Hz yenileme hızına sahip 6,5 inç HD+ LCD etrafında inşa edilmiş ve bir USB-C bağlantı noktası üzerinden 10W'a kadar şarj edilen 5.000 mAh batarya içeriyor.


Geri Dön