22 / 05 / 2024

MTV ödemelerinde son dakika kararı! Bu karar resmen aklınızı başınızdan alacak! Resmi duyuru yapıldı!

MTV ödemelerinde son dakika kararı! Bu karar resmen aklınızı başınızdan alacak! Resmi duyuru yapıldı!

MTV ödemesiyle ilgili Denizbank’tan son dakika açıklaması geldi. Denizbank, MTV ödemelerinde 3 aya varan taksit ödemesi imkânı sağladığını duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • 20 Temmuz 2023 - 5 Ağustos 2023 tarihlerinde Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinin tüm Denizbank bireysel kredi kartlarıyla beraber DenizKartım, MobilDeniz, DenizBank internet şubesi, mobil bankacılık, ATM, DenizBank iletişim merkezi ve bunun yanı sıra şubeleri ile Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) internet sitesi www.gib.gov.tr vasıtasıyla yapılabileceği ifade edildi.

  • Kampanya boyunca peşin işlem yapılmayacağı ve aynı zamanda, tüm MTV ödemelerinin otomatik iki taksite bölüneceği aktarıldı.

MTV ödemelerinde son dakika kararı! Bu karar resmen aklınızı başınızdan alacak! Resmi duyuru yapıldı!

  • MobilDeniz ya da DenizKartım uygulamaları ile söz konusu kampanyaya kampanya katılımı sağlanmaması halinde, MTV ödemelerinin faizsiz iki taksit olarak ekstreye yansıtılacağı belirtildi.

  • 20 Temmuz 2023 tarihinden önceki gerçekleştirilen MTV ödemelerinin bu kampanyaya sonradan ilave edilmeyeceği öğrenildi.

  • Taksit işleminin ertesi gün kart hareketlerinde görüntülenebileceği kaydedildi.

  • MTV ödemesinin DenizKartım uygulamasına giriş yaparak ana sayfa üzerinden işlemler menüsüne girerek ödemeler sekmesinden gerçekleştirilebileceği aktarıldı.

  • Kampanyaya katılmak sağlamak amacıyla uygulama DenizKartım veya MobilDeniz uygulamasından HEMEN KATIL’ı tıklanması gerektiği ya da TAŞIT yazıp 3280’e kısa mesaj gönderilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Tarım ve İŞLETME kart ile gerçekleştirilen harcamaların kampanya kapsamında yer almadığı ve bununla beraber, Net kart ile yapılan işlemler yalnızca iki taksit olarak bölüneceği ifade edildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Altında yükseliş sürüyor! İşte 23 Temmuz 2023 altın fiyatları...

Temmuz 2023 emekli maaşında son dakika gelişmesi! Tüm maaşlar tek tek belli oldu!

SSK, Bağ-Kur, 4A, 4B, 4C emeklisine son dakika müjdesi! Çifte maaş müjdesinin detayları bir bir belli oldu!


Geri Dön