Ekonomi

MTV ödemelerinde taksit kampanyalarını kaçırmayın! Elinizi çabuk tutun son 14 gün!

MTV için son 14 gün. Eğer MTV ödemlerini kredi kartıyla yapacaksanız taksit imkanından yararlanabilirsiniz. İşte detaylar!MTV için bankalar taksit kampanyaları düzenledi

Otomobil, otobüs, motosiklet, kamyon ya da kamyonet gibi motorlu araç sahiplerinin her sene ödediği Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) için 14 gün kaldı. MTV için bankalar taksit kampanyaları düzenledi. İşte o kampanyalara dair detaylar…

MTV ödeme süresi Ocak sonunda dolacak. Bunun için MTV için bankalar taksit kampanyaları hazırladı. MTV ödemelerini kredi kartı ile ödemelerde 4 taksite kadar gerçekleştirme olanağı bulunuyor. Otomobil, otobüs, kamyon, kamyonet, motosiklet gibi araçları olanların her sene ödedikleri Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin ilk taksit ödemesinin sona ermesine kısa bir zaman kaldı. Bankalar da kampanyalarını tek tek açıklamaya başladı.

Bankalar mobil uygulamaları veya Gib.gov.tr üzerinden yapılan ödemelerde taksit sayılarını farklı olabiliyor. Bazı bankalar 2 taksit yaparken bazıları ise 4 taksite kadar ödemeyi taksitlendirme imkanı tanıyor. Çalışılan bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı veyahut Gib.gov.tr üzerinden kolay bir şekilde MTV ödemeleri gerçekleştirilebiliyor. Bankaya veya vergi dairesine giderek uzun kuyruklar ve iş yükü oluşturmak istemiyorsanız kredi kartıyla MTV ödemelerinizi yapabilirsiniz.

ZAMANINDA YAPILMAYAN ÖDEMELERDE TAKSİT İMKANI YOK!

Bankaların kampanya tarihleri dışında yapılan ödemeler cezaya giriyor ve taksit imkanından yararlanılamıyor. Bu yüzden belirtilen tarihler arasında ödeme yapılması yararınıza olacaktır.

BANKALARIN TAKSİT KAMPANYALARI

Bu yılın yatırım aracı! Gram altın fiyatlarını belirleyen ayrıntı! 2023 için açıklamalar peş peşe geldi!

Damacana suyuna veda vakti! Yüzde 160 zam duyanları hayrete düşürdü!