01 / 05 / 2024

Mudanya Myrlea projesinde 2015 yılının Mart ayında yaşam başlıyor!

Mudanya Myrlea projesinde 2015 yılının Mart ayında yaşam başlıyor!

Yaşama değer katan projelerin birbiri ardına hayata geçirildiği ve 365 gün yaşam konseptinin öne çıktığı Mudanya'da bütüncül ihtiyaçlara cevap veren konut üretimi inşaat firmalarını bu bölgeye çekiyor.



Yaşama değer katan projelerin birbiri ardına hayata geçirildiği ve 365 gün yaşam konseptinin öne çıktığı Mudanya'da bütüncül ihtiyaçlara cevap veren konut üretimi inşaat firmalarını bu bölgeye çekiyor, özellikle Mudanya'nın tepesinden körfez manzarasına hakim ormanlık alanın içinde oksijen kaynağı olan 'Myrlea projesi' yeni Mudanya konseptinin İlk adımlarını atanlardan biri. 


Mudanya'nın en güzel tepesinde yer alan Myrlea, 5 bin 600 metrekare alan üzerinde; 106 dairesi, yüzme havuzu, kendi bünyesindeki marketi, kafeteryası, kapalı otoparkı, amfi tiyatrosu, fıtness salonu ve saunasıyla konumlanıyor. Depreme dayanıklı, yüzde 70'i yeşil alan olarak planlanan Myılea'da, 2015 yılının Mart ayında yaşam başlıyor. 


Myrlea projesini hayata geçiren Bülent Yıldırım, "1+1'den başlayıp 5+2'ye kadar birçok seçenek ile müşterilerimizi alternatifler İle karşılıyoruz. 65 metrekare ile 260 metrekare arasında dairelerimiz mevcut. Bu proje sakinlerine huzurlu ve eksiksiz bir yaşam sunuyor. Kullandığımız malzemeler en ufak detaylara kadar en kaliteli ürünlerden seçildi. Myrlea'dan konut sahibi olmak İsteyenlere uygun kredi imkânları da sağlıyoruz" dedi. 



Posta Bursa 



Telefon: 224 544 59 99

Web: http://www.myrlea.com



Geri Dön