03 / 05 / 2024

Muhammet Balta: Erdoğan Bayraktar'ın tercihiyle görevdeyim!

Muhammet Balta: Erdoğan Bayraktar'ın tercihiyle görevdeyim!

çevre ve şžehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, 'Yaklaşık 2 yıldır kendi işimi yapıyordum. Hiçbir  zaman beklentim olmadı. Burada da sayın bakanımızın özellikle tercihi ve oluru  ile bu göreve geldim. Sürpriz de saymam' dedi



çevre ve şžehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Türkiye 'de yaşanabilir, çağdaş normlara uygun şehirler, beldeler, köyler ve yaylaların oluşması için çalışacaklarını söyledi.

Balta, Trabzon 'daki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, yaşanabilir şehir ve yaşanabilir bir çevrenin önemine dikkati çekti. Balta, 'çevresel ve şehircilikle ilgili sorunlar çok önemli. Ülkemizde yaşanabilir, çağdaş normlara uygun şehirler, beldeler, köyler ve yaylaların oluşması için çalışacağız. Ülkemizin her kesiminde vatandaşlarımıza rahat ve temiz bir ortam hazırlamak için elimizden geleni yapacağız' dedi.

Balta, görevinin zorlukları olduğunu da vurgulayarak, 'Trabzon zor bir şehirdir. Trabzon 'da başarılı olan, bu zor şehirde başarılı olan ve buradan giden insanlar hep başarılı olmuştur. Trabzon 'un dinamikleri güçlüdür' diye konuştu. çok büyük bir bakanlıkta, bakan yardımcılığı görevine getirildiğini ifade eden Balta, 'Bakanımız,  TOKİ  Başkanlığı yaptığı sırada gerçekleştirdiği çalışmalarla özellikle konut alanında, insanların daha rahat ve huzurlu yaşayabilmesi için önemli projelere imza attı. Türkiye 'de ve dünyada bu çalışmalarıyla örnek oldu. Artık biz de onunla birlikte, onun önderliğinde çalışacağız' dedi.

Muhammet Balta, bulunduğu makamda her zaman önceliğinin vatandaşlara hizmet etmek olacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

'Hiçbir zaman görevlere talip olmadım. Görevler hep verildi, ben de layıkıyla yapmaya çalıştım. Yaklaşık 2 yıldır kendi işimi yapıyordum. Hiçbir zaman beklentim olmadı. Burada da sayın bakanımızın özellikle tercihi ve oluru ile bu göreve geldim. Sürpriz de saymam. Bu işin içerisinde 10 yılı aşkın süredir varım. Ama doğrusunu söylemek gerekirse böyle bir şey aklımın ucundan geçmiyordu.'

AA


Geri Dön