02 / 05 / 2024

Muhteşem Yüzyıl Konutları nerede?

Muhteşem Yüzyıl Konutları nerede?

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları İstanbul Anadolu Yakası Göztepe’de inşa ediliyor. Muhteşem Yüzyıl Konutları toplam 192 adet daireden meydana geliyor. Peki Muhteşem Yüzyıl Konutları nerede?



3 bin 339 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları  ‘nda tenis sahaları,oyun parkı, yürüyüş parkuru, kamelya alanı ve meyve bahçesi, SPA, sauna, buhar odası, kapalı otopark, kapalı ve açık yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, voleybol, basketbol, mini futbol, şok havuzu ve hamam gibi sosyal donatılar mevcut.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Muhteşem Yüzyıl Konutları ‘da dairelerin alanları 91 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


25 Mayıs 2015 Pazartesi günü lansmanı gerçekleşecek olan Yeni Yüzyıl Konutları’nda kampanyalı ödeme planları ve vade farksız taksitli ödeme seçenekleriyle ön talep toplamaya başlandı.


Muhteşem Yüzyıl Konutları nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre kadar uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları  iletişim

Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön