02 / 05 / 2024

Murat Işılay Ünaldı kimdir?

Murat Işılay Ünaldı kimdir?

Bilge Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu üyesi Murat Işılay Ünaldı kimdir? Murat Işılay Ünaldı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Murat Işılay Ünaldı 'nın biyografisi...



Murat Işılay Ünaldı kimdir?

Murat Işılay Ünaldı, 1972 Giresun Şebinkarahisar doğumludur. Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezundur. 1995-1997 yılları arasında Araştırma Görevlisi olarak çalıştığı Üniversite’den Yüksek Lisans Derecesini almıştır. 


İş yaşamına Nurol Menkul Kıymetler A.Ş.’de Kurumsal Finansman bölümünde Şirket Değerleme Uzmanı olarak başlamış, Nurol bünyesi içerisinde özelleştirme çalışmaları, halka arzlar ve şirket satışlarında aktif olarak yer almış, bahse konu şirketlerin değerleme çalışmalarını gerçekleştirmiştir. 


Nurol Menkul Kıymetler A.Ş.’den ayrıldıktan sonra yaklaşık olarak iki yıl kadar şantiye şefi olarak görev yapan Murat Işılay ÜNALDI, 2005 yılında çalışmaya başladığı Vakıf Gayrimenkul Ekspertiz ve Değerleme A.Ş.’de Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak çalışmaya başlamıştır. 2006 yılı mayıs ayında Vakıf Gayrimenkul Ekspertiz ve Değerleme A.Ş’den ayrılarak, Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’nin kurucu ortaklarından olan Murat Işılay ÜNALDI, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak çalışmalarına devam etmektedir. 


TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi sicil nolu üyesidir. 


Yönetim Kurulu üyesi Murat Işılay ÜNALDI, SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı lisans belgesi sahibidir.





Geri Dön