07 / 05 / 2024

Murgul İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin yapımı sürüyor!

Murgul İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin yapımı sürüyor!

İnşaat alanlarını yerinde incelemek üzere Murgul İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet GÜLSUYU ve Şube Müdürü Yusuf BÜLBÜL ziyarette bulunarak yetkilerle görüştü.



Murgul İlçesinde yapımı devam okulların inşaatları hızla devam ediyor. 


Cengiz İnşaat tarafından yapımı devam eden Murgul İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi binası 16 olarak inşa edilmektedir. Binanın inşaatı büyük ölçüde tamamlanmış çatı inşaatı devam etmektedir. Mimari tarzı ile büyük beğeni toplayan okul binası bu yıl tamamlanarak 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Eğitim Öğretime açılması planlanmaktadır. Yapımı hızla devam eden Murgul Ortaokulu binası ziyaret edildi ve çalışanlar hakkında bilgi alındı.


Artvin Haber


Haber Karadeniz'de Son Nokta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Cengiz İnşaat tarafından yapımı devam eden Murgul İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi binası 16 derslik olarak inşa ediliyor Artvin'in Murgul İlçesi'nde yapımı devam okulların inşaatları hızla devam ediyor. 


İnşaat alanlarını yerinde incelemek üzere Murgul İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gülsuyu ve Şube Müdürü Yusuf Bülbül ziyarette bulunarak yetkilerle görüştü. Cengiz İnşaat tarafından yapımı devam eden Murgul İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi binası 16 derslik olarak inşa ediliyor. Binanın inşaatı büyük ölçüde tamamlandı ve çatı inşaatı devam ediyor. 


MİMARİSİ BEĞENİLDİ 

Mimari tarzı ile büyük beğeni toplayan okul binası bu yıl tamamlanarak 2016-2017 eğitim öğretim yılında açılması planlanıyor. Murgul İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gülsuyu daha sonra yapımı tamamlanan Murgul Anaokulu binasını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Binanın büyük ölçüde tamamlandığını ve en kısa zamanda eğitim-öğretime açılacağını belirtti. Okul inşaatlarının tamamlanmasıyla birlikte bina sorununun kalmayacağını ve öğrencilerin daha modern binalarda eğitim öğretim görebilme imkanına kavuşacaklarını söyledi.


Karadeniz'de Son Nokta


Geri Dön