18 / 05 / 2024

MÜSİAD Ortadoğu'yu tartışıyor!

MÜSİAD Ortadoğu'yu tartışıyor!

MÜSİAD ve UTESAV işbirliği ile 3 Mart 2011 Perşembe günü MÜSİAD Genel Merkezde, Ortadoğuyu saran halk hareketlerinin, bölgedeki ülkeler ve Türkiye üzerindeki etkilerinin ele alınacağı MÜSİAD Perşembe Toplantıları kapsamında panel düzenleyecek 



Mısırlı ünlü gazeteci Fehmi Hüveydi, TRT Arapça Yayın Koordinatörü Sefer Turan, MÜSİAD Ortadoğu Koordinatörü Gazi Mısırlı, Dış Ticaret Müsteşarlığı Yurtdışı Müteahhitler Şube Müdürü Doç. Dr. Davut Ateş, Dış Ticaret Müsteşarlığı Ekonomik İlişkiler Daire Başkanı Serdar Kumbaracı  Ortadoğuyu masaya yatırıyor.

MÜSİAD ve UTESAV işbirliği ile 3 Mart 2011 Perşembe günü MÜSİAD Genel Merkezde, Ortadoğuyu saran halk hareketlerinin, bölgedeki ülkeler ve Türkiye üzerindeki etkilerinin ele alınacağı MÜSİAD Perşembe Toplantıları kapsamında panel düzenlenecektir.

Ayaklanmaların arkasındaki dinamiklerin ve yaşanan belirsizliklerin tartışılacağı panelde, Dış Ticaret Müsteşarlığından Doç.Dr. Davut Ateş ve Serdar Kumbaracının katılımıyla, bölgeye yapılan Türk yatırımlarının ve ihracatlarının da durumu değerlendirilecektir.


Geri Dön