03 / 05 / 2024

Mustafa Çelik: Yeni bir Kocasinan istiyorsak mutlaka dönüşümü yapmalıyız!

Mustafa Çelik: Yeni bir Kocasinan istiyorsak mutlaka dönüşümü yapmalıyız!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, " Yaptığımız çalışmaların veya harcadığımız mesainin büyük bir bölümünü halen kentsel dönüşüm, imar çalışmaları ve planlama çalışmaları oluşturuyor " dedi...



Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan ilçesinde planlama çalışmalarının start aldığını belirterek, "Yeni bir Kocasinan istiyorsak mutlaka dönüşümü yapmalıyız" diye konuştu. 


Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Yaptığımız çalışmaların veya harcadığımız mesainin büyük bir bölümünü halen kentsel dönüşüm, imar çalışmaları ve planlama çalışmaları oluşturuyor" dedi. Başkan Çelik, "Bizim bölgemizde yeni bir Kocasinan istiyorsak mutlaka bu dönüşümü yapmamız gerekiyor. Dönüşüm veya planlama dediğimiz zaman da hemen neticesini alamıyoruz. Planlama süreci var. Hep onu söylüyorum, biz özel sektörden geldik. Bir şeye karar verirdik ertesi gün hemen yapardık. Burada işler böyle olmuyor. Dolayısıyla planlama çalışmalarına bir an önce başlamamız lazım" ifadesinde bulundu. 


Başkan Çelik, "Ahi Evran Mahallesi, Yeşil Mahalle, Gazi Osman Paşa Mahallesi, Erkilet, Argıncık ve yeni hal binasının karşısında bu planlama çalışmalarının startını verdik. Bizim yapacağımızı biz, Büyükşelıir'in yapacağını Büyükşehirbu planlamalara başladı" dedi.



Deniz Postası Gazetesi 


Geri Dön